Събота, 21 Януари 2017, 10:26
По-различните новини само за вас!

Правец

„Младежка футболна лига" организира Община Правец

+ | - 22.03.2016г. 20:19 | Новини
Прочетена: 1176 | 11

Оцени:

Община Правец организира „ Младежка футболна лига“ за ученици. Тя е във връзка с приетата общинска програма за спортно-туристически мероприятия през 2016 г. и ще стартира през месец април. Инициативата е на общината и ще бъде подпомагана от двете гимназии в града - ПГ по КТС и ГПЧЕ „Алеко Константинов”. Целта е да се стимулира и насърчава масовия спорт сред младежите.
Кой има право на участие?
 
Право на участие в турнира имат всички ученици от 8 до 12 клас, които учат и/или живеят в Община Правец.
 
Как трябва да бъде комплектован отбора?
 
Учениците сами организират и комплектоват отборите си. Всеки отбор трябва да бъде съставен от 7 състезатели. 5 полеви + 1 вратар и 1 резерва. Всеки отбор трябва да има име и капитан на отбора, който да бъде посредник между съотборниците си и администратора на „Младежката футболна лига”. Няма изискване учениците в отбора да бъдат само от едно училище – отбора може да бъда смесен.
 
Кога, как и къде можем да се запишем?
 
Срокът за записване в турнира е от 24 март до 6 април включително. След като един отбор бъде комплектован според изискванията, капитанът (отговорникът) на отбора трябва да предаде списък съдържащ името на отбора, имената на състезателите, училището в което учат и година на раждане. Предаването на списъка може да се случи по няколко начина:
  • чрез имейл mfl_2016@abv.bg
  • лично на администратора на турнира Людмил Павлов – телефон за контакти: 0878 166 762;
 
Как да получим допълнителна информация?
 
Допълнителна информация може да получи всеки, като зададе въпроса си на имейл mfl_2016@abv.bg, на телефон 0878 166 762 и във фейсбук групата „Младежка футболна лига 2016”. На 24 март (четвъртък) от 15:00 часа в заседателната зала на ГПЧЕ „Алеко Константинов” ще бъде организирана отворена среща за  всички, които желаят да се запишат или проявяват интерес към турнира. Актуална информация ще може да получи всеки, както във фейсбук групата, така и на сайта balkanec.bg.
 
Администратор на турнира и лице за контакти – Людмил Павлов, 0878 166 762.

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (11)

  • 1
  • 2

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: