Четвъртък, 25 Април 2024, 03:24

Мургаш Врачеш с две домакински победи на старта на Шампионска лига

29 Септември 2017, 12:47
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1764 0


Груповата фаза на шампионска лига гостува в Ботевград. Шампионите на Ботевград ,Козлодуй и Лом се срещнаха в 1 кръг на турнира. Домакините от Мургаш-Врачеш изиграха два много силни мача на старта на група "Б1", показаха класа и желание за победа.
Първия мач в групата съперници бяха Мургаш-Червена чета Радецки. Предварително мача беше сочен за дерби и се получи равностоен мач с обрати и червен картон. Домакините в крайна сметка победиха 6:4 като играч на мача бе Ивайло Златев (Терминатора) от Мургаш.Червен картон получи капитана на ботевграчани Иван Касапов който бе наказан за мача с Криста Лом .


Втория двубой изправи един срещу друг шампионите от Козлодуй и абсолютния дебютант в турнира Криста Лом.Ломчани бяха сочени като аутсайдери за този мач ,но това не се случи и младата бригада, водена от капитана Станислав Трайков игра може би дори над възможностите си и победи 3 :4 Червена Чета. Играч на мача с най-много заслуги е вратаря на Криста - Кристофър Борисов с невероятни спасявания през целия мач.Четниците от Козлодуй отправиха 36 удара към вратата на съперника но само 3 се превърнаха в гол. Силно за червените играха Александър Ангелов и Пламен Първанов но и техните усилия не стигнаха .За Криста Лом тази победа значи много отбора е много доволен и оценява спечелването на 3 точки като голям успех в шампионска лига.

В последния мач се срещнаха Мургаш и Криста. Отборът от Лом окрилен от успеха в передходния мач отбеляза ранен гол и се опита да изненада фаворитите от Ботевград. Мургаш-Врачеш обаче показаха кой от двата отбора е по-класен и победиха убедително с 7:2. Играч на мача с цели 5 гола бе Ивайло Цветанов, който направи бранителите на Криста на пух и прах.Така след изиграването на 1 кръг Мургаш имат 6 точки на върха следвани от Криста с 3 и Червена Чета за сега с 0 точки.

Следващият кръг е на 07.10.2017 в град Лом.



Източник: bamf-bg.eu

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete