Понеделник, 25 Май 2020, 23:09

Музикален спектакъл на Врачанската филхармония и звезди от Х фактор и Гласът на България в гр. Костинброд

17 Септември 2019, 20:03
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 344 0


Вторият концерт, по случай празника на град Костинброд, беше почти двучасов музикален спектакъл на Врачанската филхармония и звездите от Х фактор и Гласът на България - Кристина Иванова, Християна Дънкова и Кристиян Янкулов.
Оркестърът „Симфониета“ гостува в община Костинброд за първи път. Прекрасни музиканти, дошли да ни върнат в 70-те и 80-те години с песни на Лили Иванова, Васил Найденов, Емил Димитров, Силвия Кацарова и много други известни имена от българската естрада.
40 музиканта на сцената на площад „Иван Вазов“ демонстрираха изключителен професионализъм и успяха да трогнат любителите на БГ естрадата.
Присъстващи на събитието бяха: г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – Председател на ОбС-Костинброд, г-н Васил Цветков – Народен представител в 44-то Народно събрание, г-н Барт Невеянс- директор международна дейност на белгийските партньори в регионално ДЕПО- Костинброд, г-жа Теодора Вълчева- изпълнителен директор на “Костинброд ЕКО” АД и общински съветници – г-жа Даниела Станкова, г-жа Анастасия Попова и г-н Живко Георгиев.
От сцената на площад „Иван Вазов“, Председателят на Общински съвет, д-р Атанас Тенев честити празника на град Костинброд на всички присъстващи и поздрави гостите, дошли да уважат празника ни. Д-р Тенев благодари и на ръководството на Община Костинброд за разнообразната програма и добрата организация в дните, в които град Костинброд празнува своята 45 годишнина.
Дневният център за работа с деца на улицата – гр. Костинброд отново се бяха подготвили изключително добре и изненадаха публиката с две български песни, изпълнявани от Гери Попгенова.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1030)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (104)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (76)
70% Complete
Мир по Земята (159)
70% Complete