Петък, 23 Март 2018, 11:01

Националният баскетболен отбор се събра на лагер в Правец

28 Юни 2017, 19:01
(1) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1602 0

Мъжкият национален баскетболен отбор на България се събра в Правец за първа тренировка за предварителните квалификации за Световно първенство. Те ще се играят през месец август тази година.

Българският национален отбор по баскетбол попадна в група с Беларус и Португалия в предварителните квалификации за Световното първенство за мъже през 2019 г, което ще се проведе в Китай.

След изтегления жребий в Прага през миналата година, националният ни тим ще започне участието си с мач в Португалия на 2-ри август тази година.
Следват две домакинства- на 5-ти август срещу Беларус и на 12-ти август- на Португалия. Цикълът ще приключи с гостуване на Беларус на 16-ти август.

Дванадесет баскетболисти започват лагера, воден от старши-треньора Любомир Минчев. Той обяви, че капитани на българския национален отбор за предварителните квалификации ще бъдат Павел Маринов и Чавдар Костов.

Ето кои бяха на тренировката в спортния комплекс в Правец днес:
Станимир Маринов, Евгени Хаджирусев, Чавдар Костов, Николай Стоянов, Йордан Минчев, Александър Янев, Димитър Димитров, Мартин Маринов, Алекс Симеонов, Павел Маринов, Велислав Гълъбов и Николай Вангелов.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (8)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (45)
70% Complete
Не подкрепям идеята (54)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (107)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (100)
70% Complete
Нямам мнение (4)
70% Complete