Петък, 29 Март 2024, 10:09

Националният баскетболен отбор се събра на лагер в Правец

28 Юни 2017, 19:01
(1) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2748 0


Мъжкият национален баскетболен отбор на България се събра в Правец за първа тренировка за предварителните квалификации за Световно първенство. Те ще се играят през месец август тази година.

Българският национален отбор по баскетбол попадна в група с Беларус и Португалия в предварителните квалификации за Световното първенство за мъже през 2019 г, което ще се проведе в Китай.

След изтегления жребий в Прага през миналата година, националният ни тим ще започне участието си с мач в Португалия на 2-ри август тази година.
Следват две домакинства- на 5-ти август срещу Беларус и на 12-ти август- на Португалия. Цикълът ще приключи с гостуване на Беларус на 16-ти август.

Дванадесет баскетболисти започват лагера, воден от старши-треньора Любомир Минчев. Той обяви, че капитани на българския национален отбор за предварителните квалификации ще бъдат Павел Маринов и Чавдар Костов.

Ето кои бяха на тренировката в спортния комплекс в Правец днес:
Станимир Маринов, Евгени Хаджирусев, Чавдар Костов, Николай Стоянов, Йордан Минчев, Александър Янев, Димитър Димитров, Мартин Маринов, Алекс Симеонов, Павел Маринов, Велислав Гълъбов и Николай Вангелов.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete