Сряда, 24 Април 2024, 13:15

Националното сдружение на общините в Република България проведе встъпителен форум за общински мандат 2019-2023 година

12 Декември 2019, 19:23
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 722 0


Вчера се проведе встъпителен форум за общински мандат 2019-2023г., организиран от Националното сдружение на общините в Република България.

Представители на община Костинброд бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд и д-р Атанас Тенев- председател на Общински съвет-Костинброд.

Повече от 400 представители на местната власт – кметове и председатели на общински съвети се включиха в откриващия форум „Общински мандат 2019 – 2023 - приоритети при взаимодействието с централната власт“.
Събитието фокусира вниманието върху приоритетите на Народното събрание и правителството, мястото на местната власт в процесите на стратегическото управление и очерта визията за развитието на българските общини в започващия нов мандат на местната власт.

В деловата програма на форума, начело с г-жа Силвия Георгиева-изпълнителен директор на НСОРБ и представители на 205 общини от страната, участие взеха председателят на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева, вицепремиерът г-н Томислав Дончев и министрите: г-жа Петя Аврамова - министър на регионалното развитие и благоустройството, г-н Нено Димов - министър на околната среда и водите, г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, г-жа Деница Сачева – министър на труда и социалната политика и г-жа Десислава Танева – министър на земеделието, храните и горите.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete