Петък, 3 Април 2020, 00:37

Националното турне на Христо Шопов преминава през Сливница

16 Февруари, 15:52
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 170 0


Като част от Националното турне 2020 г. на Христо Шопов в Сливница, ще се играе пиесата „Всичко или нищо”. Тя ще се играе на 12 март /четвъртък/ на сцената на читалище „Съзнание 1907" от 19:00 часа.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“ те срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в един интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Освен Христо Шопов в пиесата участват Лилия Маравиля и Ирина Жамбонас. Режисьор е Лиза Шопова Сценографията и костюмите са дело на Антония Попова. Музикалното оформление е на Светлин Къслев. Продуцент е Лилия Грънчарова.

„Всичко или нищо” разкрива отношения между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (755)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (66)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (58)
70% Complete
Мир по Земята (120)
70% Complete