Събота, 20 Април 2024, 07:02

Най-много бебета се правят по Нова година

29 Декември 2011, 21:22
(0) (0)
Свят - Новини
Прочетена: 1422 0


Най-много бебета се зачеват в периода между Коледа и Нова година, установиха учени от Тексаския университет. Най-често срещаният рожден ден в САЩ е 16 септември - девет месеца след необузданите празнични веселби в края на годината.
Заради доброто настроение и безкрайния низ от партита най-много секс се прави именно в този период на годината. Сезонът и температурата също играят важна роля в определянето на сексуалния ни апетит, смятат учените.
Не трябва да се забравя, че дългите студени дни принуждават двойките да си стоят вкъщи по-дълго вечерта и така развлеченията извън спалнята са минимални.
Търговците също по свой начин отчитат повишената сексуална активност между Коледа и Нова година. През декември по правило се удвоява продажбата на презервативи.
Според тексаските учени има още една причина за бума на зачеванията през декември -  качеството на семенната течност при мъжа се понижава през летния сезон. Въпреки многото гола плът и безкрайни партита до зори, на практика топлината и влагата снижават сексуалните желания.
От университета в Индиана пък са достигнали до заключението, че петък и събота са най-популярните дни за секс - а неделята е най-асексуалният.


Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete