Петък, 29 Март 2024, 08:26

"Неделя в книжарницата" събира деца и родители за творчески дейности

9 Декември 2019, 10:04
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1879 0


В неделя книжарница "Копи Принт" стартира провеждането на занимания с деца. Под името "Неделя в книжарницата" малчуганите, подпомагани от своите родители, се занимават с творчески дейности, изкуство, традиции, като през това научават много и за българската култура, фолклор и история. "Неделя в книжарницата" предвижда различни по характер инициативи - лекции, работилници, ателиета, детски театър. Дейностите се предвиждат да се провеждат в неделя от 11.00 ч.
Първото занимание с деца беше на тема "Да си построим крепост". Археологът Диана Стоянчова в кратко резюме разказа на децата за живота в средновековните крепости. След това всеки имаше възможност да оцвети своята крепост, както и нейните жители, да сглоби и поиграе с тях. По-малките бяха подкрепяни от своите родители в дейностите си.
Следете в социалните мрежи информация относно бъдещите събития от "Неделя в книжарницата", които се провеждат в книжарница "Копи Принт" (в блока срещу "Била парк") със съдействието на сдружение "Бъдущност".


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete