Петък, 19 Април 2024, 23:40

Непълнолетен, хвърлял камъни по автобус, попадна в ареста на РУ- Елин Пелин

2 Май 2017, 12:13
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 851 1


В следобедните часове на 29 април в ОДМВР- София постъпил сигнал, че на автомагистрала „Хемус“, вследствие на хвърлени камъни по автобус, са пострадали двама пътници. Служители на РУ- Елин Пелин предприели светкавични оперативни действия, в резултат на които установили и задържали извършителя на деянието- 17- годишен плевенчанин.
Пострадалите били транспортирани в лечебно заведение и освободени след медицински преглед. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал.1 от НК. Работата по пълното му документиране продължава.

Източник: ОДМВР - София

Коментари (1)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: до Обединени патриоти и г-н Б. Бранков 3 Май, 17:19

    Снимки с имената на осъдените крадци + предметът + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В Равно поле хванатите крадци, из цяло село добре лъжат, че са набедени от окрадените. Така те излизат честни, а окрадените и потрошени виновни.....
    Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува, дори да ни молят да оттегляме жалбите от МВР Ел. Пелин.......
    Ако се поставят на табла със снимки, кражбите ще бъдат преустановени или сведени до минимум. Дано посрамените да си вземат поука, да не лъжат и да бъде за урок на всички други, решили да крадат.
    Искаме да изразим изключителната си благодарност към полицаите от МВР Ел. Пелин, които са хванали крадците обрали в края февр. 2017 г.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete