Събота, 20 Април 2024, 01:29

Резултати след срещите от 5-тия кръг на АФЛ Ботевград

21 Февруари 2015, 17:08
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3958 33


Петият кръг на АФЛ Ботевград започна със срещата между отборите на Бате Борисов и Племакс. Отбора на Племакс имаше да си връща за загубата през първия полусезон и се очакваше истинско дерби. Във втори пореден мач личеше липсата на титулярния вратар на Бате Борисов. Както и първият мач и в тази среща отбора на Бате Борисов успя да поведе първи в резултата с гол на Тодор Маринов. Този гол не стресна опитния отбор на Племакс и те успяха да изравнят с гол на Никола Лалев. Момчетата на Бате Борисов успяха да си осигурят нов гол аванс, негов автор беше Теодор Тодоров. След този гол, отбора на Племакс заигра по-организирано и успяха да стигнат до пълен обрат с голове на Димитър Георгиев. Краен резултат 2:3.

Втората среща от съботния ден беше между отборите на Сенсата и Бичкиите. В този двубой отбора на Сенсата имаше сравнително лесен съперник в лицето на Бичкиите. Футболистите на Сенсата излезнаха крайно мобилизирани за тази среща и липсваше всякакво подценяване. Мачът още от самото начало беше под диктовката на домакините и те разгромиха своя съперник. В пореден мач Радослав Зарев беше най-резултатен за своя отбор, като вкара шест попадения. Йонко Ненчев добави четири за изразителната победа. Почетното попадение за отбора на Бичкиите вкара Бенчо Бенчев. Краен резултат 10:1.

Първата среща от неделния ден беше между отборите на Микроак и Изток 2014. Отбора на Изток се нуждаеше от задължителни три точки, за да се изкачи на трето място в класирането. Отбора на Микроак редува силни и слаби игри и можеше да изненада всеки един отбор. Момчетата на Изток не подцениха срещата и още от самото начало наложиха своята игра. До средата на първата част те имаха комфортна преднина от три гола. Отличен мач направиха Деан Велчев и Марин Данчев, които реализираха и хеттрик. Останалите голмайстори за победителите бяха Димитър Харалампиев с два гола, един добави и Неделин Костадинов. За Микроак точни бяха Нейко Нейков, Радослав Цветанов и Йордан Йорданов - Лео Дачи. Краен резултат 3:9.

Втората среща беше между отборите на Ред Хартс и Върколаците. Момчетата на Ред Хартс имаха за съперник единствения отбор без загуба в лигата и го очакваше тежък мач. Отбора на Върколаците отново подходи много сериозно към своя противник и беше в оптимален състав с изключение на наказания Веско Руменов. Още от самото начало на срещата Върколаците доминираха на терена и не оставиха никакви шансове на отбора на Ред Хартс. Хеттрик за победители реализира Красимир Алипиев, по два гола добавиха Радослав Петров и Борис Райчев. Краен резултат 7:0.

Последния двубой беше между Мургаш Врачеш и Север. Очакваше се истинско дерби с оглед на формата и на двата отбора. Отбора на Север играе много силно срещу силните отбори в лигата, такъв е и отбора на Мургаш. Момчетата от Врачеш нямаха право на грешка, ако искат да останат в борбата за първото място. Отбора на Мургаш реши всичко още през първото полувремето, като успя да вкара четири безответни гола. Втората част отново беше в полза на врачежани, като те разгромиха своя противник. Ивайло Златев реализира хеттрик, по два гола добавиха още Райко Влъчков и Николай Сърновски, по един гол записаха и Иван Касапов, Ивелин Данчев и Тодор Минковски. За отбора на Север два гола вкара Марян Ангелов, по един добавиха Христо Христов и Радко Асенов. Краен резултат 10:4.

Информация за предстоящи срещи, статистика, голмайстори може да намерите на специалната страница, посветена на АФЛ Ботевград 2014 - тук.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2014

Подобни новини

Коментари (33)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 17:20

    Кацара ли беше най добрия на терена .

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 17:27

    Само заради него ходя на лигата да гледам!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 17:50

    Любимият ми играч е и на мен .

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 17:53

    Нека направят анкета за най добрия футболист и да се гласува .Къци е победител.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 19:38

    Аз също съм за Кацара .

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 20:01

    Трябва да има и за треньор, не само за футболист.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 21:53

    Там избора е по труден,Кацара блести

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 00:02

    Там безапелационни печели Фърги, е виждам кои може да се мери с него.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 17:14

    ceco ne se e sabi4al po ancung po fizkultura, tatrenior 6te stava qko smeh :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 19:24

    Bravo ceci za kupenia mach

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete