Петък, 19 Април 2024, 04:40

Нова категорична победа за футболистите на ОФК "Правец"

14 Април 2018, 15:52
(0) (1)
Правец - Спорт
Прочетена: 2252 2


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" постигна разгромен успех със 7:0 над тима на ФК "Пирдоп" в мач от 12 кръг на ОФГ София - Изток. Преди срещата разликата между двете страни бе само три точки, но правчани излязоха крайно мотивирани и тотално разпиляха противника си. Футболистите на Христо Христов имаха удоволствието да играят с чисто нова екипировка, която е личен подарък от страши треньора на "Спартак" (Плевен) - Емил Велев. Така дебютният мач с новите екипи се превърна в повече от обещаващ.

Още от самото начало тимът на ОФК "Правец" умело използва своето домакинско предимство и оказа сериозен натиск върху отбора на ФК "Пирдоп". Видимо по-мотивирани, правчани създадоха по-добрите голови положения, като първото попадение падна в средата на полувремето. Тогава Ангел Костадинов се възползва от нелепа грешка в отбраната на гостите и без колебание наказа сурово противниковия страж. Няколко минути след това футболистите на ОФК "Правец" белязаха вратата на пирдопчани за втори път. Блестящо подаване от страна на полузащитника Тонислав Петков разсече отбраната на гостите, а след това Денислав Ивайлов с акробатичен плонж вкара топката с глава за 2:0. До края на полувремето домакините продължиха да контролират събията на терена, като не оставиха шанс на своя съперник за реакция.
След почивката отборът на ОФК "Правец" излезе максималко концентриран и бързо стигна до трети гол, с който ясно предначерта победата си. Тогава капитанът Иван Касапов се отчете с красиво изпълнение, при което топката неспасяемо рикушира в десния страничен стълб и се оплете за трети път в мрежата на ФК "Пирдоп". Интригата в двубоя до голяма степен се изпари, а до края домакините поставиха вратата на гостите под сериозен обстрел. В 50-ата минута силното представяне на халфа Тонислав Петков бе материализирано с попадение на негова сметка и така мачът малко по малко отиваше към разгром. В 65-ата минута Росен Паргов също записа името си сред голмайсторите, след като добре задържа топката в наказателното поле на гостите и стреля неспасяемо в долния ляв ъгъл. Финалните два гола вкараха появилият се през второто полувреме Деян Димитров и десният бег на правчани - Васил Георгиев. С това бе заформен и крайният резултат - 7:0.

Следващата седмица отборът на ОФК "Правец" гостува на "Мътивир" (Ихтиман). Двубоят ще се играе на 21 април (събота) от 16:00ч. като предстои да бъде уточнено мястото на провеждане, тъй като ихтиманци имат наказание и не могат да домакинстват на своя терен. 



Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Април, 16:30

    Martin Medotiev za nishto ne stava!

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 16 Април, 09:22

      +1

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete