Петък, 29 Март 2024, 02:39

Нова загуба за "Балкан 1929" у дома

17 Ноември 2018, 19:16
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1662 25


Футболистите на "Балкан 1929" инкасираха четвъртото си поражение на своя земя. Днес "зелените" се отчетоха с поредно слабо представяне и закономерно загубиха от третия в класирането "Сливнишки герой" (Сливница) с 0:2 в мач от 16 кръг на Югозападна Трета лига. За сравнение, балканци записаха само две загуби у дома през изминалата кампания, превръщайки стадион "Христо Ботев" в истинска крепост, която само ЦСКА 1948 и "Хебър" (Пазарджик) успяха да превземат.

Студеното време и тежкия терен не позволиха на никой от двата отбора да покаже истинските си възможности. През повечето време от срещата темпото бе сравнително ниско, като малцината зрители по трибуните не успяха да станат свидетели на почти нищо запомнящо се пред двете врати. Отборът на "Сливнишки герой" поведе в резултата още при първата си възможност. В 20-ата минута след разбъркване в наказателното поле на балканци, нелеп автогол подари аванса на гостите. Футболистите на "Балкан 1929" се активизираха в търсенето на изравнителния гол. В 28-ата минута опасен удар на Цветелин Цаковски премина на сантиметри от напречната греда. 7 минути по-късно капитанът в днешния двубой - Цветослав Ботев изстреля мощен снаряд с глава, след центриране от Цаковски, но стражът на "Сливнишки герой" се намеси блестящо. Домакините записаха силни минути, но така и не успяха да си върнат пасива. Вместо това малко преди края на първата част, "зелените" получиха нов гол в своята врата, което още повече обезвери футболистите на Иван Редовски. През второто полувреме нещата на терена останаха непроменени. Тимът на "Балкан 1929" опита да натисне своя съперник, но добре сгъстената отбрана на гостите не допусна изненада. Вместо това отборът на "Сливнишки герой" се размина с трето попадение, тъй като уцели гредата. В крайна сметка двата отбора се оттеглиха при резултат 0:2,

След 10-ата си загуба за сезона, отборът на "Балкан 1929" се откъсна с едно място надолу и вече е 13-ти. В последния 17-ти кръг за първенството на Югозападна Трета лига, балканци гостуват на "Вихрен" (Сандански) на 24 ноември (събота). Преди това обаче футболистите на Иван Редовски имат много по-важен мач срещу "Миньор" (Перник) на 21 ноември (сряда) за купата на АФЛ.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (25)

  • Отговори (2) (4)
    1. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 20:57

    Защо мълчите мишки заблудени от Редака!!!

  • Отговори (3) (3)
    2. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:04

    Кога ще им се спре кранчето?

  • Отговори (3) (3)
    3. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:09

    Ванко Ванко Ванко спаси моля те Ботевград от твоето присъствие във футбола.

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:33

    Vmesto Da umuvate tyk idvaite Na stadiona.nai lesno e Da se pravite Na aktyalni tyk.

  • Отговори (1) (3)
    5. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:35

    oligofreni takiva hodete si v zalata Na tylata i nakraq pak ste vtori treti chetvyrti.no ne i shampioni.i ezyk za tolko hvurleni pari.evala Na Ivan che pone otbor imame

  • Отговори (4) (3)
    6. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:38

    Ще падаме още щото тоя ПРОСТАК Редака половината ги изгони половината сами избягаха ТОВА НЕ Е ОТБОР това е СБИРОТАК
    А есента имаше и футболисти ма кой ще седи при тоя

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 18:31

      To it koi si

  • Отговори (2) (3)
    7. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 21:39

    Ма кво се косите бе тоя пак е продал мача

  • Отговори (4) (5)
    8. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 22:56

    Иване, е..и им майката на всички плювалници. Всеки, който иска да вземе отбора да застане с името си и да каже аз съм Еди кой си и ще направя това и това, и давам това и това, искам го този отбор. Всеки друг, който седи и си пише тука, защото го е яд на себе си, на другите, на жена си, или няма такава, просто си го пусни покрай ушите. Не е сериозно. От такива "специалисти" аман в последните много години. А и ти не си им обещал да влизаш в горна група. Това, че има футбол в този град е само по себе си успех в последните години. Всичко друго е отрова. Успех пролетта. Не, че ще им затвориш устата, ама нищо.

  • Отговори (2) (2)
    9. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 12:11

    8На тебе да ти е..м майката.Какво е дал този крадлив индивит Редака на отбора,а само се чуди кой да излъже за да прибере някой лев.Родителите вече се чудим за тази такса от 20лв.къде отиват парите и къде са фактурите за тях.Вън от стадиона този престъпник!!!

  • Отговори (1) (1)
    10. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 13:40

    Не пишете мили родители а помагайте че друг няма.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 18:21

      Родителю, защо не отидете при Иван,за да му поискате сметка за таксите, които отиват там, където отиваха и преди него!!! А какво е дал на отбора ли?! Много просто - ОТБОР за отбора, ОТБОР за града, ОТБОР за децата, ти скъпи родителю, който си толкова мнителен запиши детето си в друга школа.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete