Четвъртък, 25 Април 2024, 05:17

Нови модели секции 2018 от "МЕБЕЛИ АРЕНА"

16 Февруари 2018, 10:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4843


В днешно време онлайн пазаруването е отлична възможност да направите най-добрия избор на продукт на най-изгодна цена. За да посрещне нуждите на своите клиенти онлайн магазин „Мебели Арена” се старае да предлага богат асортимент от близо 200 актуални модела секции от всички водещи български производители на достъпни цени.

Предлагаме Ви изключителен избор от разнообразни модели секции – стандартни и нестандартни решения в богата палитра от цветове и размери подходящи за всеки дом. За по-взискателните предлагаме и секции във варианти с LED осветление с дистанционно управление, висококачествени хромирани елементи и декоративни стъкла с възможност за добавяне на апликации.

Нашата цялостна концепция е да направим пазаруването удобно, бързо и сигурно! Всички продукти са на изгодни цени , като всеки месец предлагаме промоционални оферти и възможност за закупуване на лизинг.

Нашите търговски консултанти имат пълната готовност да Ви съдействат с допълнителна информация за избраните от Вас продукти и същевременно с това да направите най-изгодния избор.

Актуалните ни предложения секции можете да намерите тук: www.mebeliarena.bg


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete