Четвъртък, 25 Април 2024, 02:05

Новият общински съветник в Костинброд е Валери Иванов

1 Юни 2018, 08:04
(2) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1769 0


На проведената в четвъртък сесия на Общински съвет - Костинброд положи клетва новият общински съветник инж. Валери Иванов. Той заема мястото на назначения за заместник областен управител Николай Борисов. С решение на Общинската избирателна комисия Иванов заема длъжността. Той става председател на комисията по здравеопазване, социални политики, спорт и проблеми на младежта. Член е на комисията по местно самоуправление, нормативна уредба, регионална политика и евроинтеграция, както и в комисията по образование, наука, култура и вероизповедания.
Валери Иванов е гражданска квота от листата на местна коалиция "Реформатори и Патриоти за Костинброд". На местните избори през 2015 г. те излъчиха двама общински съветици - Анна Радовска, която е и заместник председател на Общинския съвет и Николай Борисов, чието място заема Валери Иванов.
Валери Иванов е от Костинброд, на 32 г. Завършил висшето си образование в специалност "Електроенергетика и електрообзавеждане с възобновяеми източници на енергия" в МГУ. Работи като преподавател-инструктор към голяма автошкола. Преди това е работил в ЧЕЗ Разпределение България, отговаряйки за електрическия контрол и качеството на доставяната електрическа енергия.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete