Петък, 29 Март 2024, 13:17

Нулево реми между "Балкан" (Ботевград) и "Септември" (Симитли)

28 Октомври 2017, 19:04
(0) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1611 1


Отборите на "Балкан" (Ботевград) и "Септември" (Симитли) не успяха да се победят. В мач от 13-ия кръг на Югозападна Трета лига, двата тима завършиха 0:0. Срещата бе играна на стадион "Христо Ботев" в Ботевград. Въпреки лошите усповия за футбол, се получи качествена битка, в която през повечето време силите бяха изравнени.

Тактическата постройка на балканци позволи на гостите от Симитли пълен контрол над играта. Домакините бяха прибрани в своята половина и дебнеха на контраатака. След половин час игра, "зелените" се пробудиха и натиснаха здраво своя съперник. Иван Редовски се разписа, но голът не бе зачетен поради засада. Минута след като бе отменено попадението, отново Иван Редовски създаде интересно голово положение. Той успя да нанесе хубав изстрел, който обаче срещна страничния стълб. Последваха силни минути за "Балкан", но до гол така и не се стигна. В 39-ата минута "Септември" се отчете с далечен изстрел, отразен от стража на домакините Емил Петров.

В началото на второто полувреме, гостите можеха да поведат в резултата, но със сетни усилия защитата на "Балкан" успя да овладее ситуацията. Двата отбора хвърлиха всички сили в здрава физическа битка, но головите ситуации липсваха. В 74-ата минута Ивелин Данчев се отчете със страхотен рейд, след което подаде за Ивайло Бояджиев. Той се озова на стрелкова позиция и изпрати силен шут към вратата на гостите, който обаче беше отразен брилянтно от вратаря Пангев. При последвалия корнер се стигна до тежък сблъсък между централния защитник на домакините Цветослав Ботев и стража на "Септември". Това наложи и спиране на играта. След като мачът бе продължен, двата отбора не успяха да се изненадат с нищо и в крайна сметка срещата завърши без победител.

Следващият кръг, отборът на "Балкан" (Ботевград) гостува на "Марек" (Дупница) в мач от 14-ия кръг на Югозападна Трета лига с начален час 14:00.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Октомври, 14:32

    Браво момчета! Явно Септември Симитли "не е трябвало" да загуби и разбира се съдиите не са позволили това.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete