Четвъртък, 18 Април 2024, 10:34

Областният управител Илиан Тодоров се срещна с председателя на хлебопроизводителите в Московска област Владимир Фокин

22 Март 2018, 09:30
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1369 1


Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се срещна с бизнесмена от гр. Серпухов – Московска област Владимир Фокин. Срещата е по покана на Тодоров.

Владимир Фокин е генерален директор на АОА „Серпуховхлеб“- едно от най-големите предприятия по хлебопроизводство в Московска област и Русия.

За дейността си през годините Фокин е получил десетки награди и признания – с Указ на Руския президент му е присъдено почетното звание „Заслужил работник на хранителната индустрия на Руската федерация“, орден „За заслуги към Отечеството“ – II степен; звание „Почетен пекар на Русия“; знак на губернатора на Московска област „За труд и усърдие“; орден с образа на княз Даниил Московски, връчен от тогавашния патриарх на Русия Алексий II за оказана материална поддръжка при възстановяването на храма „Никола Белого“ в гр. Серпухов и др. През 2012г. е удостоен със знак „За заслуги към Московска област“ и става почетен гражданин на гр. Серпухов.

Фокин е известен с подкрепата си на различни културни, спортни и културно-исторически обекти и мероприятия.

При посещението си в Московска област през месец септември 2017 г. областният управител проведе първа работна среща с екипа на Владимир Фокин, на която бяха обсъдени възможности за съвместна дейност. Договорена беше последваща среща.

По време на днешната среща Тодоров представи конкретни възможности за инвестиции на територията на Областта, както и възможностите за обмен на делегации в сферата на културата и спорта.
Споделен беше и добрият опит на Областна администрация за почивка на деца отличници в неравностойно положение и пенсионери на базата на Областна администрация в Боровец.

От своя страна Фокин поздрави областния управител за направеното от него, като подчерта, че социалните инициативи са коректив за добро управление както в бизнеса, така и в държавната власт.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete