Петък, 19 Април 2024, 02:00

Обръщение на Трайко Младенов и Атанас Тенев във връзка с извънредното положение

17 Март 2020, 16:22
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 751 0


"Уважаеми жители на община Костинброд,

В настоящия момент на извънредно положение, в което се намира страната ни,общината ни, народът ни, се обръщаме към Вас с призив - да бъдем по търпеливи, по-спокойни, по-дисциплинирани.

Мерките, които се вземат в държавата и в конкретика за нашата община, са необходими и неотложни, за да се справим с разпространението на COVID-19

В настоящия момент не е време за политически популизъм, празнодумие и заяждане по теми, които в утрешния ден може да не са актуални за никого!

Призоваваме към единение в мисълта и действията на всички ни. Във все по -усложняващата се кризисна обстановка, единственият изход да се справят държавата и общината ни е да се спазват заповедите и разпорежданията от компетентните органи.

На територията на община Костинброд действа Общински координационен/кризисен щаб за превенция и ограничаване и недопускане на разпространение на заболяването COVID-19 на територията на община Костинброд, създадена е организация за превенция и контрол, държавните органи работят целенасочено и в синхрон.

Магазините, търговските обекти, офисите и предприятията трябва да спазват установените правила, в противен случай ще действаме с пълната сила на закона и правата, който са ни предоставени.

В настоящия момент самодисциплината на съгражданите ни ще е определяща за това как ще продължи да функционира общината ни за предпазване живота и здравето на всички от най-малкия до най-възрастния ни жител!

Имаме пълното съдействие на изпълнителната власт, на държавните администрации и ведомства, на структурите на МВР и ще направим всичко необходимо, за да запазим живота и здравето на жителите на община Костинброд и да осигурим обществения ред.

В моменти като настоящият - решителните действия колкото и непопулярни да са те са единственият правилен формат да съществуват обществото и общността ни.

Спокойствието и здравият разум, дисциплината и координираните действия трябва да надделеят над страха и параноята, хаоса и популизма !

Работили сме,работим и ще работим за интересите на община Костинброд и ще продължим да го правим с цялата си сила и енергия в настоящия момент на изпитание.

Уважаеми жители на община Костинброд, спазвайте наложените правила,ограничете социалните си контакти ,спазвайте необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

Бъдете здрави ! Да запазим живота на нас и на нашите близки ! "


С Уважение:
ТРАЙКО МЛАДЕНОВ
Кмет на община Костинброд

Д-р АТАНАС ТЕНЕВ
Председател на ОбС- Костинброд

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete