Петък, 19 Април 2024, 11:05

Община Драгоман с важно съобщение

24 Януари 2020, 14:27
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 886 0


От общинска администрация Драгоман припомнят някои важни забрани свързани с изхвърлянето на боклуци и съхранението на съдовете за смет, както и с изразходвването на питейна вода.

На основание чл. 31, т. 17 от Наредба № 1 за обществения ред, поддържане на чистотата и опазване общинските имоти на територията на община Драгоман Ви уведомяваме, да не изхвърляте жар и горящи предмети в и около контейнерите и кофите за битова смет. При наличието на такава, контейнера не може да бъде вдигнат от сметосъбиращата техника.
- Забранява се паленето на смет в контейнери на всякакви отпадъци!

- Забранява се използването на кофите и контейнерите, определени за битова смет за отпадъци от производствена дейност, строителни отпадъци, тор и други обемисти предмети!!!

На основание чл. 27, т. 1 от Наредба № 1 за обществения ред, поддържане на чистотата и опазване общинските имоти на територията на община Драгоман да не се използва питейна вода за миене на МПС!!!


При неизпълнение на дадените по-горе указания, на нарушителите ще бъде съставен акт и потърсена административно-наказателна отговорност по реда на Закона за административните нарушения.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete