Четвъртък, 25 Април 2024, 03:37

Община Драгоман ще кандидатства с проект за доставка и монтаж на съоръжения за туристическа инфраструктура

21 Февруари 2021, 19:03
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 820 0


Общинският съвет даде съгласие Община Драгоман да кандидатства за безвъзмездна финансова помощ по Подмярка 19.2 “ от Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. с проект: „Доставка и монтаж на съоръжения за туристическа инфраструктура, с цел развитие на туризма и популяризиране на туристическите обекти на територията на община Драгоман“.

Проектът има за цел да популяризира туристическите обекти на територията на община Драгоман и да улесни достъпа до тях, като бъдат поставени съоръжения, свързани с обозначаване на туристическите обекти, информационни табели, пътепоказатели, както и поставяне на атрактивни пейки, макети на туристическите ни обекти и др. Всичко това ще спомогне за подобряването на туристическите услуги и развитието на туризма на територията на общината. Няма да бъде изграждана нова техническа инфраструктура.

Част от съоръженията ще бъдат монтирани във външното пространство на Туристически информационен център в гр. Драгоман, няколко табели ще бъдат монтирани на площада в гр. Драгоман, както и на този село Габер. В зоната на „Драгоманско блато“ ще се поставят информационни и указателни табели и маси с пейки. Останалите информационни табели и пътепоказатели ще бъдат монтирани в близост до туристическите обекти, с цел улесняване достъпа до тях.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete