Петък, 29 Март 2024, 13:24

Община Етрополе участва в международна туристическа борса експо 2017

22 Февруари 2017, 09:24
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1639 0


От 15 до 17 февруари 2017 г. Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО събра за 34-ти пореден път в Интер Експо Център - София участници и представители на туристическия бизнес от България и много други страни. Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, курорти и спа центрове, национални туристически организации, сдружения, общини, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.

Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО, а борсата се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА и Софийски съвет по туризъм.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабният туристически форум в България, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора все повече бизнес възможности. Предназначен е за професионалисти и широка публика.

За пореден път Община Етрополе участва в изложението със самостоятелен щанд. На щанда бяха представени брошури за културните и исторически забележителности на общината, както и рекламни материали от хотелиерите и собствениците на къщи за гости.

Началото на тазгодишната борса бе поставено от служебния министър-председател проф. Огнян Герджиков и служебния министър на туризма Стела Балтова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete