Събота, 20 Април 2024, 14:21

Община Костинброд обяви гореща линия за продукти от първа необходимост

2 Април 2020, 10:54
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 781 0


За периода на действие на въведените противоепидемични мерки Община Костинброд обяви гореща телефонна линия за доставка на храни и медикаменти от първа необходимост на самотни, трудноподвижни и възрастни хора над 65 годишна възраст, попадащи извън обхвата на ползвателите на услугите „Домашен социален патронаж“ и „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“.

Приемането на заявките на горещите телефони, закупуването и доставката на храните и медикаментите се осъществява от служителите на Дневен център за работа с деца на улицата, Център за обществена подкрепа „Промяна“ и Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с увреждания при община Костинброд.

Заявки за доставки се приемат всеки ден от понеделник до петък, от 09:00 ч. до 12:00 ч. на телефони 0882 24 60 55 и 0884 65 50 54. Изпълняват се от служителите на социалните услуги в рамките на деня или на следващия ден.

Стойността на стоките, доставени до домовете се заплаща от заявителите, на стойност по представен разходно-оправдателен документ (фискален бон).
Община Костинброд и служителите на ДЦРДУ, ЦОП „Промяна“ и ЦСРИ Ви призовават да бъдете отговорни и да останете вкъщи.
Чрез горещите телефони Община Костинброд предоставя и ще продължава да предоставя храни и медикаменти от първа необходимост на самотните и трудноподвижни възрастните хора.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete