Вторник, 7 Юли 2020, 19:20

Община Костинброд приключи дейностите по ремонта на сградата на II-ро ОУ „Васил Левски“

28 Май, 22:35
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 424 0


Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно с Председателя на община Костинброд д-р Атанас Тенев, инж. Габриела Трайкова – заместник-кмет на община Костинброд и г-жа Юлияна Георгиева – „Инвестиционно проектиране и строителство“ в община Костинброд посетиха Второ ОУ „Васил Левски“.

Ръководството на община Костинброд беше посрещнато от директора на основното училище в кв. Шияковци“ – г-жа Красимира Манова.
Старата дограма на Второ ОУ „Васил Левски“, кв. „Шияковци“ е подменена с PVC дограма в цвят златен дъб, с което се запазва автентичния вид на сградата. Всички класни стаи, коридор и учителска стая са боядисани и освежени.

С цел предотвратяване на навлизане на дъждовната вода в основите се изгради отводнителна система около сградата. Всички водосточни тръби на сградата са заустени в канализационната мрежа. Изградена е алея около сградата с ширина 1,50 м., която отвежда дъждовната вода встрани от сградата.

През новата учебена година 2020/2021 г. сградата ще стане още по – привлекателно място за подрастващите, което заедно с доказания професионализъм на персонала, ще допринесе за издигането на учебно – възпитателния процес на съвременно Европейско ниво, каквото вече е II-ро ОУ „Васил Левски“ в кв. „Маслово“.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (90)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (46)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (53)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete