Петък, 3 Април 2020, 01:31

Община Костинброд с официална позиция относно спекулации за ползване на сграда и имот

24 Октомври 2016, 21:20
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 964 0


Общинска администрация – гр.Костинброд излиза с официално становище във връзка с появилите се в социалните мрежи и разпространявани като слухове спекулациони твърдения относно планираното бъдеще, предназначено от органите на месното управление на скоро прехвърленият недвижим имот – частна държавна собственост в село Безден, местност „Росничката“. На сайта на общината е публикувана следната информация:
В тази връзка с цел своевременно пресичане на опитите на някой лица „неволно или умишлено” да провокират социално напрежение в община Костинброд, общинска администрация – гр.Костинброд предоставя на гражданите следната информация: в горепосоченият недвижим имот ще бъде реализирана социална услуга: „Център за временно настаняване” на български граждани, временно или трайно лишени от дом и настаняване от семеен тип за семейства в риск. В центъра за временно настаняване ще се предоставя комплекс от временни услуги на лица – български граждани, които са без дом, като услугите ще са насочени към задоволяване на ежедневните потребности на намиращи се в неравностойно положение наши граждани. Центърът за временно настаняване ще бъде за стари хора и младежи, като ще предоставя подслон и задоволява ежедневните потребности на лица за срок не повече от 3 месеца в рамките на календарната година.
Центърът ще осъществява подкрепа за младежи и възрастни хора от уязвимите групи – бездомни, самотно живеещи в тежко здравословно състояние или лица със съответни медицински проблеми и необходимости. Като техните потребности ще бъдат задоволявани с най-модерните социални и здравословни услуги, осигурявани на най-високо общинско, областно и национално ниво.

Източник: http://kostinbrod.bg/

Коментари (0)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Октомври, 05:51

    Много неграмотна статия.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 20:55

    Бе ти маани грамотна, ми много лъжат!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (755)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (66)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (58)
70% Complete
Мир по Земята (120)
70% Complete