Понеделник, 22 Януари 2018, 23:45

Община Правец ще кандидатства по проект "Красива България" за ремонт на бившата детска ясла

11 Януари, 13:18
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1138 2

На провелото се вчера извънредно заседание на Общински съвет Правец съветниците взеха решение община Правец да кандидатства за финансиране по проект "Красива България" към Министерството на труда и социалната политика по Мярка МО2 "Подобряване на социална инфраструктура" с проекто предложение с наименование "Ремонт на сгради за предоставяне на социални услуги", находящи на ул."Генерал Раух"/бившата детска ясла/, на обща стойност 179 494,18 лв. В момента в сградата се помещават дирекция "Социално подпомагане"и Дневен център за възрастни хора с увреждания.

В случай, че проекто-предложнието бъде одобрено от Министерството на труда и социалната политика, община Правец ще участва в съфинансирането на проектното предложени по т.1 с 50% от стойността му в размер на 89 747, 09лв в съответствие с изискванията на финансиращия орган. Стойността на съфинансирането ще се преведе по банкова сметка на МТСП не по-късно от 30 дни след подписването на споразумението с МТСП.

Местният парламент даде съгласие средствата за съфинансиране на проекта да бъдат осигурени от собствени бюджетни средства на общината.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Януари, 23:39

    Браво кмете,действай,че докато си ти ще го има Правец.Виж как лека полека златеви се измъкват.Каквото можаха вземаха и сега,,,,,чао!

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 13 Януари, 12:26

    Кмете уя да ми ядеш ща еба у буклука накрая ше си останете ти Златев рио и циганете от джурово и лакавица ще еба у буклука народа избега земи отвори един два завода и за нас те еба в дъртия педал

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

Анкета » коментари (4)

На какво предпочитате да се отоплявате през зимата?

отговори
Електричество (154)
70% Complete
Твърдо гориво (дърва, въглища, пелети) (379)
70% Complete
Течно гориво (природен газ, нафта) (214)
70% Complete
Геотермална енергия (89)
70% Complete