Вторник, 19 Март 2024, 06:11

Община Своге с невероятно шоу по случай празника на града

5 Юли 2017, 19:50
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 4472 8


Грандиозно шоу се развихри в съботната вечер на 1-ви юли на площада в град Своге. Музика, светлинни ефекти, танци, огън и впечатляваща заря изпълниха сцената. Стотици се събраха, за да станат свидетели на невероятния спектакъл, подготвен от общинското ръководство и специално от кмета на общината г-н Емил Иванов. Началото поставиха изключителните водещи Лазар Вълчев и Александър Иванов, които представиха официалните гости. Сред тях бяха г-н Константин Тимофеев- кмет на администрацията на муниципалното образование Кириши, Ленинградска област и цялата руска делегация, г-н Роман Марош- кмет на Община Ступава, Репубика Словакия и неговите колеги, г-н Горан Василев от Република Сърбия. Всички те поздравиха граждани и гости на града като им пожелаха здраве, успешни проекти и все така да продължава доброто сътрудничество между градовете ни. По повод празника на града в деловодството на Община Своге пристигнаха много поздравителни адреси, сред които и от Президента на Република България г-н Румен Радев и Министър- председателя г-н Бойко Борисов. Първи на сцената излязоха невероятните танцъори от фолклорен ансамбъл „Българани”, които потопиха всички в магията на българския народен танц.

След тях в продължение на три часа зрителите имаха възможността да се насладят на изпълненията на очарователната поп- певица Мариета Петракиева и балет „Déjà vu”, чаровните момичета от квартет „ Grand Quatro”, които презентираха пред свогенци модерна българска и световна музика, изпълнена по атрактивен и уникален начин. Най- бурни овации у публиката предизвика появата на момичетата и момчетата от свогенската рок банда „Unserious Band” и невероятните танцъори от танцова формация „Огън” отново от Своге, които запалиха истински огън на сцената и оставиха зрители и гости безмълвни.

Достоен финал на грандиозния спектакъл постави уникалната и неповторима заря, която в продължение на пет минути озаряваше небето над градския площад. И всичко това под звуците на българския химн. Неделната сутрин предостави възможност за забавления и атракционни спортове. Абсолютно безплатно за всички общинското ръководство организира полет с балон над града. Отправната точка бе градски стадион- Своге. Въпреки краткото време, в което желаещите можеха да се възползват да полетят, поради метеорологичните условия, инициативата се радваше на небивал интерес.

В 16:00ч. приятелите на Община Своге от национален съюз „Единение” ни направиха свидетели на уникална по рода си изложба на старинни оръжия. В 18:00ч. започна народното веселие с танцъорите от танцова формация „Веселите шопи”, които извиха на площада кръшно, българско хоро, в което се включиха малки и големи.

Източник: svoge.bg

Коментари (8)

  • Отговори (2) (2)
    1. добавен от: Анонимен 5 Юли, 21:44

    Няма ли да се достроява джамията от снимка #9?

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: Патриот 6 Юли, 13:19

    Аууу-насрахте ли се от кефффф.

  • Отговори (4) (2)
    3. добавен от: Анонимен 6 Юли, 22:44

    Ченча е осъден за дълг и е на ЧСИ, ще олекне малко

  • Отговори (1) (1)
    4. добавен от: АНОНИМЕН 7 Юли, 10:08

    МНОГО ВИ МОЛИМ, ПИШЕТЕ НА СТРАНИЦАТА НА БАЛКАНЕЦ С ПО-ЕДРИ БУКВИ, ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ ДА ПРОЧЕТЕ НЕЩО ИЛИ СЕ КРИЕ НАРОЧНО .

  • Отговори (0) (1)
    5. добавен от: Rock Gigant 8 Юли, 14:03

    Тия двете недоразумения,от тая измислена "рок група" ,които по скоро грачат от колкото пеят,май е по добре да опитат късмета си някъде със нещо което НЕ Е свързано с музика и пеене защото са трагични,доповръща ми се като ги чух дори за малкото време в което пресичах центъра.

  • Отговори (5) (2)
    6. добавен от: Анонимен 11 Юли, 21:11

    Първо официални гости освен ступавскуя кмет нямаше, второ програмата беше трагична, трето само лижете гъза на дебелия!!!!!!!!!!

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Ченджовица 23 Юли, 16:50

    Чейнджа ги изпоосъди всички смешковци.Те са на ЧСИ.

    • (1) (0)
      1. добавен от: богдан 9 Април, 13:51

      богдан

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (1)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (50)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (92)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (22)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (16)
70% Complete