Сряда, 2 Декември 2020, 08:59

Общински съвет Сливница ще заседава само по четири докладни този месец

23 Октомври, 17:20
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 195 0


Октомврийската сесия на Общински съвет – Сливница ще се проведе на 28-ми октомври /сряда/ от 14:00 часа. То ще се проведе в салона на общината и отново ще е при закрити врата. Докладните записки, които ще се разглеждат и гласуват са само четири. Едната от тях е за актуализация на местния бюджет за тази година.

Те са:
Вх.Номер 72: Разрешаване изработване на проект за подробен устройствен план /ПУП/ - План за застрояване по член 12, алинея 2 от ЗУТ за промяна предназначението на земеделска земя на имот в местността „Русол” за обект „Жилищно строителство”.

Вх.Номер 73: Разрешаване изработване на проект за подробен устройствен план /ПУП/ - План за застрояване по член 12, алинея 2 от ЗУТ за промяна предназначението на земеделска земя за новообразуваните имоти в местността „Шабаново поле” за обект „Жилищно строителство”.

Вх.Номер 74: Разрешаване изработване на проект за подробен устройствен план /ПУП/ - План за застрояване по член 12, алинея 2 от ЗУТ за промяна предназначението на земеделска земя на имот в местността „Гълъбов камък” за обект „Крайпътен търговски комплекс – бензиностанция с газстанция, КТП, сондажен кладенец, изгребна яма, технологичен резервоар и паркинг”.

Вх.Номер 75: Актуализация на бюджета на община Сливница за 2020г.

Предвидени са и още две точки в дневния ред. Въпроси към кмета на общината и отговори и точка „Разни”.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (657)
70% Complete
Не съм съгласен (389)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (346)
70% Complete