Петък, 19 Април 2024, 20:49

Общинските съветници от групата на БСП внесоха запитване до кмета Георгиев

23 Юли 2012, 11:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1666 7


Адвокат Христо Якимов от БСП внесе днес запитване до кмета на общината Георги Георгиев във връзка с въпроси на граждани от селата Литаково, Скравена, Трудовец и Новачене. В документа се посочва, че при проведени срещи на общинските съветници от групата на БСП в тези села  са били поставени редица въпроси, свързани с различни проблеми.


В с. Литаково въпросите на неговите жители са:
  1. След направена канализация не са възстановени улиците „Писана", „Люто войвода",    „Възход"    и    „Архангел".    Кога    се    предвижда    да    бъдат асфалтирани тези улици?
  2. В с. Литаково е пусната в експлоатация ПСПВ. Защо водата по чешмите продължава да е мътна ?
  3. Кога ще бъде отстранена аварията от главния водопровод?
  4. На улица „Страцин" и ул. „Л. Каравелов" няма вода. Идва само нощем от един до пет часа. Има ли виждане как ще се реши проблемът?
В с. Скравена хората питат:
  1. Преди време част от къщите и пощата в селото бяха надраскани от вандали   с   обидни   надписи,   свастики   и   др.   Може  ли   общината   да съдейства за заличаване на тези надписи?
  2. На около 20 метра по течението на р. Бебреш под новоизградения мост, от страната на паланката е заустена канализация. Това е извършено без утайник. Съответства ли това изпълнение на строителството на проекта по който е изградена канализацията? Ако да, как е одобрен такъв проект? Ако не, как е прието строителството?
Жителите на с. Трудовец се интересуват защо не работи пречиствателната станция за питейни води, която официално е пусната в експлоатация?
Преди време, жители на  с. Новачене бяха поставили въпрос във връзка с водоснабдяването, но тъй като проблемът вече е решен своевременно от ръководството на „В и К Бебреш" ЕООД, групата съветници от БСП чрез общинското ръководство изказват  благодарност за своевременната намеса.

Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Юли, 11:41

    Няма ли какво да пишете, та се занимавата с глупости. Никой не ви чете, хората се интересуват от купони, взимайте пример от фотографа в другия сайт, той е номер 1.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: injiner 23 Юли, 13:57

    a kakvo da pi6at tova e vestnik , kato iska6 kuponi hodi po diskotekite.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Юли, 14:21

    Проблемът с водата в Трудовец става все по-сериозен. Водата не става за битови нужди. Мътна е. Освен това в много райони на селото вода няма.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Юли, 16:05

    Ми то и други работи на кмето са мътни.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 23 Юли, 17:14

    за тулата е важен само неговия дебел задник, от друго не се интересува.мястото му е само там където са голяма част от избирателите му-зандана! :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: водопроводчик 23 Юли, 18:07

    :roll: А ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ ЗА ПИТЕЙНИ ВОДИ В БОТЕВГРАД И ВРАЧЕШ ДАЛИ РАБОТЯТ-ЗАЩОТО И ТУК ВОДАТА Е МЪТНА ТА КАЛНА,ПИТАЙТЕ ВСЕЗНАЙКОТО И ЗА ТОВА И ПО КОЛКО ТОК СЕ ПЛАЩА НА МЕСЕЦ,АКО ТИЯ СТАНЦИИ РАБОТЯТ,И ЗАЩО ГИ НАПРАВИ "КМЕТА-СЛЪНЦЕ"СЛЕД КАТО НЕ РАБОТЯТ :uups: :?: :!:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 23 Юли, 21:12

    Ще чакам отговора на кмета :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete