Сряда, 24 Април 2024, 21:43

Общинският съветник Йонко Ненчев оглави структурата на ПП МИР в Ботевград

16 Януари 2021, 13:03
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4089 28


Общинският съветник от партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в Ботевград Йонко Ненчев стана председател на структурата на партията в общината. Това стана на провелата се Общинска конференция на партия МИР в Ботевград, на която присъства и председателят на партията Симеон Славчев. Конференцията се проведе в значително намелен състав заради епидемичната обстановка и при строго спазване на всички мерки.

Йонко Ненчев беше избран с пълно мнозинство за председател на структурата на ПП МИР в Ботевград и пое отговорността да бъде лидер на партията в общината, където МИР е първа политическа сила. Той е бакалавър със специалност „Информационни технологии“ и в момента работи като инженер в „Сенсата Технолоджис България“.

„По време на предизборната кампания за местните избори екипа и с ежедневната ни работа в Общинския съвет на Ботевград доказахме, че МИР не случайно е първа политически сила в общината. Моята цел и амбиция е да надградим постигнатото и с нашия морал, инициативност и родолюбие да успеем да оправдаем доверието, което ни гласуваха ботевградчани“, каза новоизбраният лидер на ПП МИР в Ботевград Йонко Ненчев.

Той подчерта, че целта на ПП МИР в Ботевград е да надгради постигнатото на местните избори, когато партията застана зад Иван Гавалюгов, който беше избран още на първи тур за кмет на община Ботевград, а МИР има 13 от общо 29 общински съветници.

„Чрез решаването на ежедневните проблеми на ботевградчани и проблемите на общината екипа на МИР в Ботевград ще продължи да доказва, че политика е средство за решаването на реалните проблеми на хората и че в политиката може да има и има морал. Всички ние живеем тук в Ботевград и искаме нашия град и община да бъде едно добро място за живеене за нас и за нашите деца. Именно това ме мотивира да поема отговорността да застана начело на МИР в Ботевград. Убеден съм, че ще успеем, защото знам, че не съм сам, зад мен е целият екип на МИР на местно и на централно ниво, а зад всички нас са ботевградчани и хиляди български граждани“, каза още общинският съветник и лидер на ПП МИР в Ботевград Йонко Ненчев.

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев благодари на екипа на МИР в Ботевград за това, че с ежедневните си действия доказва, че в България може да има промяна.

„Ботевград не само е изключителен град с традиции, но той е град с много възможности за инвестиции, производство и туризъм. От Ботевград тръгна промяната в България и връщане назад няма. Убеден съм, че с общи усилия ще успеем да променим България, така както променихме Ботевград и той стана първия МИРен и независим град в страната. С вашата неуморна работа, с вашата инициативност, морал и личен пример наложихте един коренно различен модел на управление, на взаимоотношения и диалог в местното самоуправление. Целта на ПП МИР е да успеем да наложим и мултиплицираме успешния модел на управление и работа, който създадохме в Ботевград в цялата страна. Ботевград е примерът и моделът, по който ще направим промяната и във всеки друг български град и община. Ботевград е моделът, по който ще направим промяната в България“, каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев.



Източник: balkanec.bg

Коментари (28)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (18) (5)
    2. добавен от: Анонимен 16 Януари, 13:39

    Да не дава Господ

  • Отговори (23) (8)
    3. добавен от: Анонимен 16 Януари, 13:47

    Ужас, само смешници. То затова и цялата ни управа в общината е под всякаква критика

    • (5) (1)
      1. добавен от: Анонимен 18 Януари, 08:57

      С идването а Тишко и Гавалюгов на власт целият град се напълни със селяни и братовчеди! А на Тишко цензорите по цял ден трият коментари! Аман от нагаждачи! Този мандат ви е последен! След това отивайте там, откъдето сте дошли, като Гошето от Новачене.

  • Отговори (8) (8)
    4. добавен от: Анонимен 16 Януари, 13:56

    Ахахахаха

    • (1) (1)
      1. добавен от: Анонимен 19 Януари, 01:36

      "Ботевград е примерът и моделът, по който ще направим промяната и във всеки друг български град и община".
      ДА ИМ ИМАМ МОДЕЛА :D :D :D
      ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ - ПОНЕЖЕ МОДЕЛ СА ТАКИВА КАТО СЕГАШНОТО РЪКОВОСТВО НА ОБЩИНА БОТЕВГРАД.

  • Отговори (11) (7)
    5. добавен от: Анонимен 16 Януари, 14:04

    Браво и успех на Йонко!

  • Отговори (11) (7)
    6. добавен от: Анонимен 16 Януари, 14:04

    Браво.и успех на Йонко!

  • Отговори (14) (6)
    7. добавен от: Анонимен 16 Януари, 16:38

    Ха ха ха, гъзолизец, така се издигат на кмета хората. А вие модераторите трийте коментарите. Ега ви са роди таралеж, да не можете му са порадвате!!!

    • (2) (1)
      1. добавен от: Анонимен 18 Януари, 10:31

      Вижте какво: не МИР, а "МИР-Труд-Социализъм" да се кръстите, или (Гавалюгов -РЗС) вие пак ще си останете Тишко от Кремените и Иван от помашкия неврокопски край. Оттам сте се кубнали, такива екземпляри сте и такива ще си останете. Селското ви зове!

  • Отговори (11) (3)
    8. добавен от: Анонимен 16 Януари, 17:05

    Издига се на някому дедовия.Кой ги бръсне за лула тютюн.Пълна загуба на време.

  • Отговори (7) (4)
    9. добавен от: Анонимен 16 Януари, 18:32

    Тоя забрави всъщност какъв ,защото човек все пак да не си забравя миналото

  • Отговори (17) (3)
    10. добавен от: Анонимен 16 Януари, 18:34

    Самочувствие без покритие той ако знаете в Сенсата какъв е гъзоминик е той и жена му

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete