Вторник, 19 Март 2019, 03:47

Обучение на родителски клубове по Проект на ЦМДТ "Амалипе"

8 Юни 2017, 13:52
(0) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 1381 8


На 06.06.2017 г. в зала на община Ботевград се проведе обучение на родители и родителски клубове по Проект на ЦМДТ „Амалипе“, „ Всеки ученик ще бъде отличник“ от училищата ОУ “Васил Левски“, с. Видраре, ОУ „Васил Левски“, гр. Ботевград и ПГТМ „Христо Ботев“, гр. Ботевград.
Мотото на срещата бе „За успеха на нашите деца – днес и в бъдеще.“ На нея присъстваха както родители така и учители и директори на трите училища.
Г – жа Цв. Димитрова – психолог към ОУ „Васил Левски“, гр. Ботевград бе лектор на срещата и освен с презентациите свързани с това как родителската общност да се включи активно в училищния живот тя съсредоточи вниманието на родителите с анкета и въпроси свързани с участието им в намиране на решения за справяне с предизвикателствата , които ни отправя ежедневието, с цел подобряване на нашия живот и постигането на мечтите на децата ни и нашите. Родителските клубове са с важна роля в този процес и мост във взаимоотношенията между ученици, родители, учители и ръководство.


Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

 • Отговори (3) (0)
  1. добавен от: Анонимен 8 Юни, 16:50

  Ама родителите успяха ли да си прочетат въпросите?

 • Отговори (2) (0)
  2. добавен от: Анонимен 8 Юни, 23:42

  Който е писал информацията, явно не си е учил уроците по български, защото няма никаква представа за какво служат запетайките и къде се пишат. Интересно кой кого е ограмотявал на това съвещание?

 • Отговори (5) (0)
  3. добавен от: Анонимен 9 Юни, 10:48

  Две усойници на снимката.

 • Отговори (0) (3)
  4. добавен от: Анонимен 9 Юни, 10:49

  И да бърза и да не бърза резултата на идиота винаги ще е един и същ, тъй като става дума за качествено състояние, а не за моментно. А постовете си в този формат не считам да редактирам - така следя и себе си, тъй като ги водя нещо като дневник и до голяма степен ми помагат точно с това. Правописните и граматически грешки, колкото и да са значими бледнеят пред смислените. Лично аз жертвам винаги правописа и граматиката пред смисъла - по-важно е да няма пробойна в смисъла, отколкото в правописа (за който има вече добри компютърни коректори) и граматиката, чиито правила са именно за да открояват смисъла.

  • (2) (0)
   1. добавен от: Анонимен 9 Юни, 11:18

   Водиш ли си дневник за психическото си състояние?

 • Отговори (0) (0)
  5. добавен от: Кочо 10 Юни, 19:25

  ку е станълу

 • Отговори (1) (0)
  6. добавен от: Анонимен 11 Юни, 17:11

  Станало е това, Кочо, че някакъв учен-недоучен не може да разбере как грамотността му помага да се изразява по-точно и другите хора да го разбират по-добре. Но щом в училище не го е научил това, няма да го учи тепърва, я! По-лесно му е да каже, че правописът няма значение. Май гроздето е кисело. Нали така, №4?

 • Отговори (1) (0)
  7. добавен от: Анонимен 11 Юни, 17:24

  Точно така, номер 6. Изцяло те подкрепям!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (10)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

Анкета » коментари (10)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

отговори
За (71)
70% Complete
Против (102)
70% Complete
Необходимо е. В противен случай няма как да се избегне хаосът (22)
70% Complete
Не съм съгласен да плащам, за да има къде да паркирам (19)
70% Complete
Не ме интересува (5)
70% Complete