Сряда, 24 Април 2024, 21:19

Обявиха обществена поръчка за компостираща инсталация

4 Януари 2021, 19:56
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 963 0


Община Сливница обяви обществена поръчка за закупуване, доставка и монтаж (пускане в експлоатация) на оборудване, съоръжения, обзавеждане и машини, необходими за инсталация за компостиране, разположена на територията й по проект “Проектиране и изграждане на компостиращи инсталация и на инсталация за предварително третиране на битови отпадъци на територията на РСУО Костинброд“ финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020“.

Поръчката включва пет обособени позиции: „Доставка на мобилно барабанно сито и мобилен шредер“; „Доставка на челен товарач за нуждите на инсталация за компостиране на зелени отпадъци“; „Доставка, монтаж и пуск на автомобилна везна за нуждите на инсталация за компостиране на зелени отпадъци“; „Доставка, монтаж и пуск на бариера за нуждите на инсталация за компостиране на зелени отпадъци“; „Доставка, монтаж и пуск на автоматична пароструйка за измиване на сметосъбиращи коли с представка за препарат за безконтактно измиване“.

Мястото за изпълнение на поръчката е местоположението на компостиращата инсталация в поземлен имот с идентификатор 67372.92.304 – местност Лозище в землището на гр. Сливница.

Прогнозната стойност на поръчката е 281 735,00 лева без ДДС.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete