Петък, 29 Март 2024, 07:14

ОДМВР-София и РУ-Костинброд с отличия за работата на първа линия по време на извънредното положение

14 Октомври 2020, 12:15
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1232 0


Наградите бяха присъдени на официална церемония „Героите на моя Костинброд"

Началникът на РУ-Костинброд гл. инспектор Александър Нецов и ръководеният от него екип получиха изключително признание за пълното съдействие по време на епидемичната обстановка, организираните денонощни патрули за проверка на карантинирани граждани, както и за активните действия на полицейските служители, проведени съвместно с местната власт, по отношение спазването на въведените ограничителни мерки и превантивната дейност в полза на хората.

Почетен плакет и грамота бяха връчени и на директора на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов в знак на признателност за ползотворното и ефективно сътрудничество между дирекцията и администрацията на Община Костинброд.

Домакини на официалната церемония, провела се в сградата на Народно читалище „Иван Вазов-1947“ , бяха кметът на община Костинброд Трайко Младенов и председателят на Общинския съвет д-р Атанас Тенев.

В присъствието на министъра на икономиката Лъчезар Борисов, неговия заместник Стамен Янев и съветника му проф. д-р Поля Кацамунска , изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия д-р Бойко Таков, народния представител Николина Ангелкова и главния редактор на „Стандарт” Славка Бозукова, бяха отличени хората, работили на първа линия по време на извънредното положение, големите дарители в общината, културни дейци и др.

Инициативата е продължение и надграждане на кампанията „Моят град – 10 причини да остана в него”, която „Стандарт” провежда от две години.


Източник: ОДМВР - София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete