Събота, 20 Април 2024, 19:40

Официално откриха новата ЦДГ "Саранск"

12 Септември 2013, 12:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7434 5


Днес се състоя официалното откриване на новата детска градина „Саранск”. Специални гости на събитието бяха официалната тричленна руска делегация от гр. Саранск, Даниел Георгиев – депутат от 26 МИР София област, Владислав Горанов – народен представител от 24 МИР, Светлин Танчев – депутат от 26 МИР, Ирена Коцева – депутат от 26 МИР, Александър Методиев – депутат от 26 МИР, София Торолова – зам. областен управител на София област, Красимир Кунчев- зам.областен управител на София област, Валентин Миладинов – гл. секретар на София област, д-р Георги Канзов – директор на РЗИ София област, кметове на общини, председателят на общинския съвет Йорданка Лалчева, общинското ръководство, кметове на населени места, директори на учебни детски заведения и други.
Директорката на детското заведение, Ивелина Диковска, изказа благодарност към кмета Георги Георгиев, за прекрасната детска градина, за всеотдайността и грижите, които се полагат, за да растат децата уютно и комфортно. Тя благодари и на всички, участвали в изграждането на ЦДГ „Саранск” и на тези, които ще я посещават и ръководят.
Отец Николай отслужи тържествен водосвет за здраве, успехи и благополучие на децата, персонала и всички, които ще посещават новото детско заведение.
Искам да благодаря на родителите, на бабите и дядовците и на Европейския съюз. Те са хората, които осигуриха средствата за изграждането на тази детска градина в Ботевград. Ще радваме нашите деца с нови детски градини, пълни с играчки, защото основният им ангажимент е да се радват, да растат, да играят, да се учат. С условията, които откриваме в тази детска градина, ще им дадем тази възможност. Уверявам ви, че до края на този мандат, в града ни ще се открие още една обновена детска градина” – сподели кметът Георги Георгиев.
Ръководителят на руската делегация, Олга Ручина- зам. директор на департамента по социалната политика на Саранск, прочете поздравителен адрес от кмета на гр. Саранск – Пьотър Николаевич Тултаев, и поднесе специално две картини - подарък за новата детска градина.
ЦДГ "Саранск" се намира на ул. "Патриарх Евтимий" в сградата на ОУ "Васил Левски". Капацитетът на детското заведение е за 100 деца, а вложените средства са 493 000 лв.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Септември, 14:58

    Сега пак ще се избиват за новата детска градина.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Септември, 16:57

    E,то хубаво , ама друго си е да беше бат Байко или друг министър-председател,айде некой друг министър от управляващите,па да сложим кадрото на втория етаж в общината,то мисири от опозиция дето нема никва фйда.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Септември, 18:54

    откъде ще набави още деца за нова детска градина сигурно от навачене

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 13 Септември, 07:22

    decata sa nabaveni i sa ot malcinstvata

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 13 Септември, 10:12

    хе хе хе к'вото и да се направи за този град все ще се намери някой да плюе - злоба , злобаааа и ви личи !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (170)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete