Сряда, 24 Април 2024, 10:36

ОФК "Елин Пелин" стана Областен първенец след победа над "Драгоман"

1 Юни 2019, 21:38
(0) (0)
Драгоман - Спорт
Прочетена: 2514 0


ОФК „Елин Пелин” стана Областен първенец на София по футбол за сезон 2018/19 след победа с 1:0 на финала над младия тим на ФК „Драгоман”. Срещата се игра на стадиона на „НСА” пред около 300 зрители. Мачът започна с проучване и равностойна игра в първите минути. Защитата на „Драгоман” обаче сгреши в 12 минута при една атака на съперника, от което се възползва Антон Димитров откривайки за 1:0. До края на полувремето головите положения бяха малко и пред двете врати, като най-чистото бе за „Елин Пелин” в 45 минута, но гол не падна.

Второто полувреме премина с по настойчива игра на ФК „Драгоман” но липсата на опит не им позволи да изравнят резултата при някоя от многобройните им атаки. ОФК „Елин Пелин” имаха няколко много добри шанса на контраатака да удвоят резултата и да затворят мача, но направиха фрапантни пропуски. Така с ранния гол ОФК „Елин Пелин” стана Областен първенец на София в коректен и здрав мач. За „Драгоман” остана купата за второто място в областта.

Трябва да се отбележи, че привържениците на „Драгоман” бяха в пъти над тези на „Елин Пелин” и не спряха да подкрепят своите футболисти до последната минута.

Състав на ОФК „Елин Пелин”: Илиян Брадваров, Калоян Стоилов, Илиян Трайков, Милко Маринов, Йордан Искрев , Илия Русинов, Юлиян Христов, Цветомир Тасков, Антон Димитров, Костадин Насков, Ангел Недялков.

Състав на ФК „Драгоман”: Янко Димитров, Ангел Нацков , Петьо Петров, Димитър Алексиев, Евгени Борисов, Станислав Пейчев, Николай Виденов, Станислав Никифоров, Димитър Иванов, Роберто Соколов, Мариан Чавдаров Китанов.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Драгоман , ОФК Елин Пелин

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete