Четвъртък, 25 Април 2024, 19:41

ОФК "Правец" и ФК "Озрен" (Голям извор) не излъчиха победител в контрола

6 Март 2021, 17:25
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1444 1


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" изигра третата си и последна контрола преди рестарта на А ОГ София - Запад. Правчани премериха сили срещу подвизаващия се в А ОГ Ловеч тим на ФК "Озрен" (Голям извор). Двубоят се игра в Правец и завърши без победител при резултат 2:2. Двата отбора демонстрираха добра успеваемост в предни позиции и сътвориха резултатен двубой.

Гостите първи успяха да поведат в резултата, след като се възползваха от недобрите действия в отбрана на правчани при изритана топка - 0:1. Футболистите на ОФК "Правец" възстановиха паритета чрез Теодор Бочев малко по-късно - 1:1. След това домакините изпуснаха чудесна възможност в своя полза. Правчани получиха правото да изпълняват дузпа, която бе изпусната от Георги Милчев. До края на полувремето все пак отборът на ОФК "Правец" се добра до пълния обрат и с втори гол на Теодор Бочев направиха резултата 2:1. През второто полувреме гостите от Голям извор се добраха до почетното равенство, след като вкараха втори гол във вратата на правчани. По този начин отборите белязаха и края на мача при равен резултат 2:2. 

Участието на ОФК "Правец" в А ОГ София - Запад започва на 13 март с важно гостуване на "Спортист" (Драговищица). Във временното класиране отборът на Христо Христов се намира на 6-о място с 10 точки в сметката си. Със сигурност възможностите и амбициите на правчани са за нещо повече, като следващият дял от сезона ще бъде важен и показателен за тях. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Март, 00:11

    Какво очаквате от тия ПИЯНИЦИ
    Его Терминатора пие вода
    Гаси пожара :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete