Четвъртък, 25 Април 2024, 17:56

ОФК "Правец" победи юношите на "Балкан 1929" в приятелска среща

22 Февруари 2021, 11:37
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1187 0


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" записа победа с 4:2 над юношите на "Балкан 1929". Това бе първа проверка за правчани през новата година. Тя се проведе в Ботевград, на помощното игрище известно още като "Герена". Двубоят се игра вчера (21 февруари). Двете страни се представиха на ниво въпреки тежкия терен.

Гостите от Правец първи поведоха в резултата с попадение на Теодор Бочев. В последствие Иван Касапов удвои аванса на правчани. До края на полувремето младите футболисти на "Балкан 1929" върнаха едно попадение чрез Йордан Дамянов (дузпа) и запазиха ингригата за втората част.

След подновяването на играта тимът на ОФК "Правец" се добра до трети гол. Той бе дело на Ивайло Златев - Терминатора, но не бе зачетен заради засада. Малко по-късно все пак правчани материализираха превъзходството си с редовно попадение. Реализира го юношата на "Балкан 1929" Александър Маринов, който до свъсем скоро пък бе част от "зелената" школа. Балканци все пак не се предадоха и върнаха още едно попадение, отново от дузпа. Този път зад топката застана Стилиян Петров и не сгреши. Крайното 4:2 фиксира Иван Иванов от ОФК "Правец", а с попадението си подпечата и успеха на своя отбор, който е първи за новата 2021 година. 

Тази събота (27 февруари), отборът на ОФК "Правец" ще играе приятелска среща срещу ФК "Скравена". Предстои да бъдат уточнени мястото и часът на провеждане. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , ОФК "Правец" , футбол

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete