Петък, 29 Март 2024, 17:51

ОФК "Правец" разгроми "Спортист" (Нови хан)

15 Октомври 2017, 15:19
(2) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1714 0


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" продължава блестящото си представяне този сезон. В мач от 6-ия кръг на А ОФГ София - Изток, правчани разбиха гостите от "Спортист" (Нови хан) с умопомрачителното 8:1. С тази победа, тимът от Правец показа истинско превъзходство над своя противник, като не му остави никакъв шанс за реакция.


Мачът започна с домакински натиск. Още в първите минути ОФК "Правец" наложи своето темпо на игра и се възползва от домакинското си предимство. Противно на случващото се на терена, в 15-ата минута "Спортист" (Нови хан) стигна до попадение, което изненада домакините. Радостта от гола за гостите бе кратка, след като правчани натиснаха и бързо успяха да се върнат в мача с гол на Ангел Костадинов. Неслед дълго ОФК "Правец" стигна и до пълния обрат, след като защитникът Марио Мишев се възползва от неразбория в накзателното поле на гостите и успя да вкара топката за 2:1. В средата на полувремето Тонислав Петков беше изведен хубаво, след което показа индивидуална класа и вкара 3-ти гол в мача. По всичко изглеждаше, че правчани ще вземат своето, а играта им придоби друг характер. Докрая на полувремето Росен Паргов вкара за 4:1, а капитанът Иван Касапов реализира от дузпа за 5:1. При този резултат на почивката, гостите от Нови хан тотално изгубиха шансове за нещо в мача. През второто полувреме мачът се доиграваше, а единственото нещо, което не бе ясно е с колко гола ще бъдат разгромени гостите. В средата на частта, Теодор Тодоров вкара за 6:1, а малко по-късно Росен Паргов отбеляза втория си гол за 7:1. След комбинация между Мартин Методиев и Тонислав Петков, първият също се разписа с хубаво попадение и така сложи край на мъките на своя противник.


Във временното класиране, ОФК "Правец" остава на 2-то място. Тимът e с мач по-малко, който все още не е ясно кога ще бъде игран. С актив от 13 точки (4 победи 1 равенство) и голова разлика 17:4, отборът се представя повече от добре до момента.
Следващият кръг предстои гостуване на 'Звездец" (Горна малина). Мачът ще бъде на 21 октомври от 16:00ч.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete