Четвъртък, 25 Април 2024, 19:20

ОФК "Правец" с първа победа в приятелските срещи

18 Февруари 2018, 16:47
(2) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1845 1


Днес мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" записа успех над  "Зенит" (Церово) с минималното 1:0. Срещата бе контролна и се игра на изкуствения терен в Правец. Очакваният противник беше първият в съседната група  - "Спортист 2009" (Своге), но в крайна сметка плановете пропаднаха и ръководството на ОФК "Правец" трябваше бързо да намери заместник за провеждането на мача.

Двубоят започна с предпазлива игра от двата отбора. През цялото полувреме инициативата владееше отборът на "Правец", като гостите от Церово дебнеха главно на контраатака. Домакините създадоха някои хубави положения, но вратарят на "черно-белите" се отличи с няколко добри намеси. В средата на полувремето обаче, мощен удар от средна дистанция на капитана Иван Касапов матира стража на гостите. При първата си възможност, играчите на "Зенит" (Церово) стигнаха до интересно изпълнение от лявата зона на нападението, след което топката се удари в напречния стълб. Така крехката преднина в полза на правчани се запази с голяма доза късмет.Все пак докрая на първото полувреме "Правец" изцяло контролираше събитията на терена, но до нов гол така и не се стигна.
След почивката отборите показаха добър футбол, отново превес имаха домакините. По-опасните ситуации бяха пред вратата на "Зенит" (Церово), но за пореден път липсата на концентрация лиши правчани от повече попадения. Докрая на двубоя двете страни не се изненадаха с нищо и по този начин ОФК "Правец" съвсем заслужено се поздрави с победата.

Идеята на старши треньора Христо Христов е всяка седмица отборът да играе контролни срещи и да навлиза в ритъм. Началото на първенството е чак след месец, а това открива сериозна дупка, през която тимът ще може да се подготви по най-добрия начин за предстоящия пролетен дял на А ОФГ София - Изток.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 16:49

    А бате Пачи президент,президееент...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete