Петък, 19 Април 2024, 08:20

ОФК "Правец" с равенство в първата контролна среща

10 Февруари 2018, 15:48
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1923 2


Мъжкият отбор на ОФК "Правец" завърши наравно 2:2 срещу тима на Локомотив БДЖ (София), който се намира на подготвителен лагер в Етрополе. И двете попадения за правчани бяха отбелязани от Деян Димитров, който бе изпробван на върха на атаката и оправда доверието.

Двата отбора започнаха предпазливо през първото полувреме. Играта бе съсредоточена главно в центъра, а на играчите им бяха нужни няколко минути за аклиматизация. След 15 минути игра, гостите успяха първи да поведат в резултата. Това принуди "Правец" да предприеме по-агресивни мерки, а отговорът не закъсня. В 22-ата минута Деян Димитров бе изведен хубаво и успя да се разпише. Само 3 минути по-късно обаче, тимът на "Локомотив" БДЖ отново беше напред в резултата, след неспасяем удар от лявата зона на нападението. Изоставането на правчани в резултата ги принуди да пресират съперника си. В 33-ата минута за Деян Димитров бе на точното място и за втори път върна интригата в срещата. Докрая на полувремето и двете страни си размениха по няколко атаки, но без резултат.

През второто полувреме за ОФК "Правец" на терена се появиха съвсем нови футболисти, които със свежи сили поеха тотален контрол над съперника си. През цялата част домакините оказаха сериозен натиск върху софиянци, но резултатът по една или друга причина се запази равен. В самия край на срещата дойде и най-чистото голово положение. Денислав Ивайлов хубаво преодоля съпротивата на противниковата защита и центрира фалцово за Мартин Методиев. Той обаче не успя да се разпише на съвсем опразнената врата въпреки усилията, които положи. Така двата отбора завършиха при равен резултат 2:2.

Всички състезатели на ОФК "Правец" взеха участие в срещата. Главната цел е играчите да се обиграят и да навлезат в ритъм за предстоящите мачове в първенството на А ОФГ София. Предвидени са и още приятелски срещи, като предстои да бъде уточнено кои ще бъдат съперниците и кога ще се проведат евентуалните мачове.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (2)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Февруари, 00:00

    Много добaр тоа Правец бря .Момчеaтa играa фaнтaстично .Профешaнaли брaвос .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete