Четвъртък, 25 Април 2024, 17:58

ОФК "Правец" с убедителна победа над ФК "Искър 2005" (Лакатник)

20 Април 2019, 18:25
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1788 0


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" постигна ясен и изразителен успех с 5:0 над 7-ия в подреждането ФК "Искър 2005" (Лакатник). Двубоят, част от 14 кръг на "А" Областна група - София (Запад) се игра днес (20 април) на изкуствения терен в Правец. Въпреки че в голяма част от двубоя гостите владееха топката, те не успяха да създадат нищо опасно за вратата на правчани. От друга страна пък тимът на ОФК "Правец" блесна с добро нападение и висока успеваемост и заслужено взе 3-те точки. Чудесен мач за домакините изнесе Теодор Бочев. Нападателят затвърди блестящата си форма напоследък и отбеляза 4 попадения във вратата на "Искър 2005" (Лакатник). Това бе негов 6-ти гол за него след подновяването на първенството. Другото попадение бе дело на капитана на правчани - Иван Касапов.

В първите минути от двубоя неочаквано гостите от Лакатник разиграваха доста по-уверено топката, като успяваха да я задържат в свое владение през повечето време. Това обаче по никакъв начин не бе критерий за превъзходство, защото десетина минути след началото   ОФК "Правец" излезе начело. Теодор Бочев се откъсна напред и излезе в удобна позиция за изстрел, от която не сгреши и поведе своите. Малко по-късно падна и втори гол. Капитанът Иван Касапов реализира след мощен удар от границата на наказателното поле и остави противниковия страж безпомощен. След това нещата продължиха по същия начин. Тимът на "Искър 2005" (Лакатник) продължи да владее топката, но така и не успяваше да се добере до вратата на домакините. Двете страни се оттеглиха при резултат 2:0 на полувремето. След почивката тимът на ОФК "Правец" заигра по-уверено и малко по малко започна да взима контрола над топката. Домакините създадоха и редица положения, не всички от които обаче бяха реализирани. Острието в атаката на правчани - Теодор Бочев се развихри и подпечата доброто си представяне до момента. Нападателят добави още 3 попадения към сметката си и се оказа най-сериозния проблем за състава на гостите. Реакция от страна на футболистите от Лакатник така и не последва и победата заслужено отиде при тима на ОФК "Правец".

В следващия 15 кръг ОФК "Правец" гостува на "Торнадо" (Безден) на 4 април от 17:00 ч.. Срещите около Великден са отложени, затова правчани играят чак след две седмици. Във временното класиране тимът, воден от Христо Христов, се изкачи до 4-ата позиция, след като днес "Козаро" (Скравена) загуби от ОФК "Костинброд".




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete