Четвъртък, 28 Март 2024, 20:01

ОФК "Правец" взе важна победа след голов трилър срещу "Зенит" (Церово)

21 Октомври 2018, 20:31
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1925 12


Футболистите на ОФК "Правец" се поздравиха с успех при визитата си на "Зенит" (Церово) в мач от 7 кръг на "А" Областна група - Запад. Правчани се добраха до победата след луд мач с 10 гола, като надвиха съперника си с 6:4. Това бе втори пореден успех за тях, след като в миналия кръг се наложиха над "Торнадо" (Безден) с категоричното 8:1.

Отборът на ОФК "Правец" пръв поведе в резултата. Дилян Петров получи хубаво подаване от Росен Паргов и отбеляза за 1:0. Домакините обаче успяха да се върнат в мача и неслед дълго изравниха. Последва нова реакция от страна на правчани. Гостите получиха възможност да изпълнят дузпа, след като Ангел Костадинов бе съборен в наказателното поле. Зад топката застана капитанът Иван Касапов и не сгреши. Тимът на ОФК "Правец" стигна и до трето попадение, което бе дело на Ангел Костадинов. Нападателят си проправи път след хубав самостоятелен пробив и вкара топката неспасяемо с неудобния си ляв крак в сглобката на противниковата врата. Интересните моменти през първото полувреме обаче тепърва започваха. Отборът на "Зенит" (Церово) се пробуди и успя да се върне в мача, след като бързо изравни резултата с две безответни попадения. Правчани обаче не се поддадоха на емоцията и отново поеха водачеството, след като първо капитанът Иван Касапов отбеляза своя втори гол, а след това и Теодор Бочев реализира, за да върне преднината от 2 гола за гостите. Така на полувремето двата отбора се оттеглиха за глътка въздух при резултат 3:5. 

След почивката футболтите на двата тима излязоха с нови сили на терена, като втората част започна с лек натиск от страна на гостите. Интригата бе върната за пореден път, след като главния съдия - Любомир Павлов отсъди спорна дузпа в полза на "Зенит" (Церово). Домакините успяха да отбележат, след което напрежението в срещата се покачи. В самия край на двубоя правчани успяха да подпечатат успеха си с ново попадение, което също дойде след наказателен удар. Отново Ангел Костадинов бе фаулиран в наказателното поле на домакините, след което Иван Касапов застана зад топката. Капитанът на ОФК "Правец" не сгреши и реши всичко в полза на своя тим, оформяйки своя хеттрик в двубоя. Така след истинско голово шоу, което двата тима спретнаха, правчани се прибраха с три точки в актива си и вече се изкачиха до  4-о място във временното класиране.

Следващият 8 кръг отборът на ОФК "Правец" гостува на "Козаро" (Скравена) в регионалното дерби на първенството. Двубоят ще се играе на 27 октомври (събота) от 16:00ч. стадион "Христо Ботев" в Ботевград



Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 21 Октомври, 20:56

    machkai sofkin

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: S 21 Октомври, 22:04

    Sofkin e velik!!!!!

  • Отговори (2) (1)
    3. добавен от: Анонимен 21 Октомври, 23:37

    Браво Диляне,винаги си номер1,само така!

  • Отговори (3) (2)
    4. добавен от: Анонимен 21 Октомври, 23:39

    ,sofkin e strahen!

  • Отговори (5) (1)
    5. добавен от: Софкин 22 Октомври, 00:15

    хем комарджия,хем голаджия

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 08:19

    Дилян е не оценен талант и бъдеща звезда!!!

  • Отговори (0) (1)
    7. добавен от: козаро 22 Октомври, 08:29

    мача се връща на герена,защото не може да използваме съблекалните на залата,защото по същото време ще играят баскетбол между балкан и левски лукойл,затова ви очакваме на стадион герена от 16.00 ч. и после на баскетбола на балкан и левски в залата.

  • Отговори (1) (1)
    8. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 16:48

    Софкин, хем пияч хем ебач!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 20:26

    Няма го джаич алармата и бият

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Пламен Петров 22 Октомври, 21:49

    9 нещо не си запознат тренера си беше на мача

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete