Неделя, 27 Май 2018, 11:11

ОФК Правец започна подготовка

28 Януари, 17:36
(1) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1014 1

Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" започна подготовка за пролетния дял на А ОФГ - София (Изток). Днес тимът проведе своето първо занимание на изкуствения терен в Правец. Преди това беше раздадена и част от новата тренировъчна екипировка. По-голямата част от заниманието бе съсредоточена върху физическата подготовка на играчите.

От клуба информират, че са предвидени няколко контролни срещи. Първата такава е планувана за 10 февруари, срещу отбора на Локомотив БДЖ. Най-вероятно двубоят ще се играе в Правец, като часът ще бъде известен по-късно.

Все още не е излязла официалната програма за първенството на А ОФГ - София (Изток), но стартът най-вероятно ще бъде в края на месец Март. Няма напуснали кадри в състава на ОФК "Правец", а към тима ще се присиедини играл за юношеските формации на клуба - Денислав Ивайлов. Той се подвизава на позиция полузащитник и за последно носи екипа на "Скала" (Оселна).

Отборът на ОФК "Правец" завърши есенния дял на първенството на първа позиция. Треньорът Христо Христов сподели, че момчетата му имат потенциал да се борят за спечелване на групата, но това не е на всяка цена.Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (89)
70% Complete
Не подкрепям идеята (86)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (163)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (157)
70% Complete
Нямам мнение (12)
70% Complete