Четвъртък, 25 Април 2024, 22:18

ОФК "Правец" постигна убедителна победа в днешната приятелска среща

5 Март 2018, 15:16
(1) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2589 8


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" изигра третата си проверка преди подновяването на първенството. Тя се проведе днес срещу тима на ФК "Озрен 1974" (Голям извор) - участник в "А" ОФГ - Ловеч. Правчани се наложиха с категоричното 5:1, след като още от първата минута успяха да наложат играта си и контролираха развоя на събитията до последния съдийски сигнал.

В първите минути тимът на ФК "Озрен 1974" показа агресивен подход, опитвайки да пресира домакините в тяхната половина. Опитът им да предизвика грешка в отбраната на правчани обаче бе бързо потушен и неслед дълго тимът на "Правец" пое контрол над събитията. Първата по-опасна ситуация дойде след мощен изстрел от дистанция на играещия треньор на правчани - Христо Христов, при който топката профуча покрай страничната греда. Малко по-късно Андрей Андреев от състава на гостите опита интересен удар от далеч, при който малко не му достигна да порази вратата на домакините. В 22-ата минута логичното се случи и тимът на "Правец" поведе в резултата. Играещият треньор Христо Христов напомни за своите най-добри футболни години, след като прониза противниковата врата с топовен изстрел от границата на наказателното поле и даде аванс за своя отбор. Превъзходството на правчани бе материализирано с още едно попадение, дело на капитана Иван Касапов в 35-ата минута. Изворци рядко получаваха възможност да организират нападение и отговорът им докрая на полувремето така и не дойде.

След почивката в състава на "Правец" настъпиха доста промени, които дадоха нови сили на отбора. Началото на втората част бе белязано с още два гола в сметката на правчани. Първо Трифон Илиев се възползва от лошо отиграване на стража на гостите, а след това Васил Георгиев хладнокръвно се разписа при добре организирана атака от страна на домакините. Тимът на ФК "Озрен 1974" все пак успя да намери път към противниковата врата, след като в средата на второто полувреме мощен удар от средна дистанция на Мирослав Геогиев донесе единственото попадение за изворци в мача. Двата отбора вхърлиха доста сили и към края на двубоя играчите се поумориха, а темпото значително спадна. Домакините все пак успяха да стигнат до още един гол докрая на срещата, дело на Росен Паргов. Така правчани подпечатаха доброто си представяне и заслужено грабнаха победата в днешната приятелска среща.

В  неделя (11 март) ОФК "Правец" ще направи още една проверка. Най-вероятно съперник ще бъде тимът на "Искра 2009" (Искрец), а двубоят ще се проведе в 15:00ч. в Правец.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (8)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Март, 15:52

    Браво на Правец,голям отбор са.

  • Отговори (0) (2)
    2. добавен от: Анонимен 5 Март, 17:13

    ei idioti tova nee novina sramota e tova da go komentirate .golqm izvor. sme6nici palni bqgqi dale4e

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 5 Март, 19:55

      Начи точно на правец няма да викаш идиоти и смешници щото всеки от отбора им ще те направи за смях пикльо с пикьо

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Март, 18:23

    №2, ти ходил ли си някога на училище. Друг път недей да се изявяваш с коментари, защото хората умират от смях, като ги четат. Естествено, че ще играят контролни срещи с отбори, като Голям извор, "Правец " да не са в Европейската лига за да играят контролни срещи с отбори, като РЕАЛ Мадрид.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Март, 20:01

    mi6ki kakvo mi e na komentara beeee.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 5 Март, 20:02

    abe balkan nqmaha ma4 tazi sedmica mojee6e s tqh .

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 5 Март, 21:45

    Правец бяха по-добри, но на моменти всякаш безидейни. Красиви голове успяхме да видим, заслужаваше си. Браво и на Голям извор, постараха се момчетата :))

  • Отговори (0) (1)
    7. добавен от: Цвети 6 Март, 21:28

    Браво на Трифон, отпуши се и вкара хубав гоол !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete