Четвъртък, 25 Април 2024, 14:48

Онлайн тържество по случай завършването на 15-ата юбилейна учебна година на „Марконис“

3 Юли 2020, 11:29
(3) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2114


Езиков център „Марконис“ отбеляза с онлайн тържество завършването на 15-ата юбилейна учебна година.
Под формата на онлайн презентация бяха припомнени някои ключови моменти от живота на училището през изминалите 15 години. Презентацията, изготвена от г-ца Цецка Кирилова, включваше кадри, отразяващи скъпи моменти от общата работа на учители и ученици.   Бяха показани моменти от маскените балове на „Марконис“, тържественото откриване и закриване на всяка учебна година, кадри от изпитните сесии на международно признатите изпити на Кеймбридж и Pearson, международните изяви и акредитациите на училището, наградите на езиковия център и снимки на някои от приетите в чуждестранни ВУЗ-ове студенти на "Марконис", както и много други незабравими мигове от създаването на училището до днес.

В условията на пандемия екипът на езиковия център избра формат online livestream като чудесна възможност да отправи своите послания и поздрави.

Думата за приветствие бе дадена на д-р Николай Николов- управител на Езиков център "Марконис":
Не си представях 15-ата годишнина на "Марконис" по този начин, затова се надявам септември да успеем да празнуваме на живо в голяма зала, защото тогава ще имаме повод, а той, освен юбилеят, ще бъде и връчването на международно признатите сертификати на „Cambridge“ и „Pearson“, които вярвам, нашите обучавани ще получат, след като се явиха на изпитите на двата изпитни борда.“

За мен е изключително удоволствие всички заедно да работим като един голям екип. Особено много искам да благодаря на колегите за невероятната работа, за отдадеността. За любовта, с която през всички тези години обучават и възпитават обучаваните. Искам да им благодаря за усилията дори в онлайн средата, защото това беше нещо чуждо за нас като метод, но в крайна сметка беше възможност да продължим да работим. И го направихме усилено, упорито и отдадено, заедно.
Използвам случая да благодаря на всички родители за доверието към Езиков център "Марконис", за подкрепата в работата, особено с по-малките обучавани, по време на тази тежка онлайн сесия на преподаване. Вярвам, че през новата учебна година резултатите ще продължат да бъдат толкова добри, надявам се още по-добри и успехите ни ще се множат
“, каза още д-р Николов в обръщението си по време на онлайн тържеството.

„Сравнявайки резултатите Ви, скъпи ученици, преди и по време на пандемията, мога да кажа, че има съизмеримост на академичната Ви успеваемост. Аз вярвам, че тя ще се мултиплицира по време на изпитните сесии и за предстоящите изпити също ще имаме добри резултати“, заяви с гордост управителят на Езиков център „Марконис“ д-р Николов.


По време на тържеството бе представена специална селекция от рисунки на най-малките обучавани, които те нарисуваха за конкурса на тема „15 години Марконис“.
Специален музикален поздрав прозвуча в изпълнение на ученичката на "Марконис" Десислава Младенска и нейната майка Силвия Младенска.

За високия професионализъм в работата, за неговата всеотдайност и любов, както към учениците, така и към екипа, за голямото му сърце, упоритост и творческа мисъл, благодарение на които семейството на "Марконис" продължава да расте, за следване общата цел- пътят на знанието, почетното звание „Учител на годината 2020“ безусловно бе връчено на д-р Николов. Наградата беше изненада за управителя от неговия екип. Той не скри вълнението си с думите: "Чувствам се изключително развълнуван, защото съм свикнал аз да връчвам такива награди, а не да ги получавам. Използвам случая още веднъж да благодаря на екипа за високата му оценка към мен. Наистина нямам думи. Благодаря Ви!".

Пожелавам Ви едно изпълнено с невероятни емоции лято. Желая Ви много здраве, океани от любов и дай Боже всички заедно да се справяме с предизвикателствата на времето, както сме го правили и до момента. Надявам се септември отново да сме заедно в реалната класна стая“, каза в заключение д-р Николай Николов.

На финала на онлайн тържеството от ръководството съобщиха важни дати от календара на „Марконис“:
-Записването за новата учебна година стартира от седмицата след 15 август. Новата учебна година по традиция ще бъде открита на 14 септември.
-Първите учебни часове от програмата за учебна 2020-2021 година ще започнат на 16 септември.
-На 3 август стартира традиционният летен детско-юношески езиков проект.
За повече информация посетете сайта на училището http://markonis.bg/.

Снимки от незабравими моменти в Езиков център "Марконис" може да видите в галерията към статията.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete