Петък, 26 Април 2024, 01:04

Опасен комин на входа на Врачеш

7 Март 2017, 12:59
(0) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3779 15


Комин, който се намира в имот на Земеделска кооперация- с.Врачеш, представлява опасност за преминаващите, тъй като кооперацията се намира на главния път, на влизане в селото. Отдушникът се е пропукал в средата и се е наклонил, а може би е въпрос на време да падне. Кметът на селото Марин Бончовски е обезпокоен, тъй като от там ежедневно преминават много хора и съществува опасност коминът да падне всеки момент и да предизвика инцидент.

На лице е обаче проблем, който не позволява на кметството да обезопаси комина. „Проблемът е, че не може да установим кой е собственикът. За въпросната земеделска кооперация от години тече съдебно дело и още не е ясно на кого точно принадлежи имотът“, съобщава кметът на с.Врачеш Марин Бончовски. Бяхме взели решение с хора от кметството да обезопасим комина, но нямаме право да влизаме в частен имот“, съобщава Бончовски.

В началото на миналата седмица кметът изготвил официално предупредително писмо, адресирано до двамата собственици, които водят дело за имота. В писмото г-н Бончовски осведомява собствениците, че имат 15 дневен срок, в който да обезопасят комина. Ако в този срок те не предприемат мерки, кметът ще търси помощ от съответните органи. До момента Бончовски е провел неформални разговори с двамата собственици с молба да предприемат мерки, но без резултат.


Източник: в-к "Балканец"

Коментари (15)

  • Отговори (13) (5)
    1. добавен от: Анонимен 7 Март, 14:13

    То във Врачеш всичко е опасно.

  • Отговори (8) (4)
    2. добавен от: Анонимен 7 Март, 18:46

    Там където свършва закона... започва Врачеш.

  • Отговори (7) (0)
    3. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:19

    Хората в Пиза колко пари направиха от една нищо и никаква наклонена кула...
    @ Маринчо, сматам, че има достатъчно мангали във Врачеш! Кажи им, че коминът е техен и след 2 часа няма да го има! Ако ли пък греша - кажи мангалите от столицата им ботевсело!

  • Отговори (4) (2)
    4. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:21

    Как не се знае собственика,има си начин да се установи, кмете.

  • Отговори (10) (5)
    5. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:37

    Няма да се уморя да повтарям, че Маринчо е единственият читав кмет в ботевселска община! Всички останали са червени боклуци, които лъжат, крадат, спят, дремят и чакат да стане белята, след което "вземат мерки", като например "мерките" на малоумното червено "правителство" след убийството на жената от паднала лампа в тунела! :x

  • Отговори (10) (7)
    6. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:57

    Бончовски е следващият кмет на община Ботевград!

  • Отговори (9) (5)
    7. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:59

    Дай Боже още тази година! :!:

  • Отговори (5) (11)
    8. добавен от: Анонимен 7 Март, 20:26

    nomer 6 ne si dobre

  • Отговори (7) (6)
    9. добавен от: Анонимен 7 Март, 21:43

    К 6 какъв кмет на Ботевград ще е Бончовски :?: Той нали оправи Врачеш, че чак за Ботевград сте го насочили :DДнес жените от ромското малцинство по времената заетост, бяха видяни за пръв път от една година и половина да работят по главната улица!десет жени на брой си седяха в 10 часа предиобяд на спирката и си приказваха сладко, сладко подпряни на метли и лопати, а участъка ,който бяха почистили за два часа от работният ден беше от табелката, до самата спирка-има няма 50 метра.Докато има балъци като нас да им се взимат от данъците и се издържат хора от повременната заетост, ще има и тарикати.Така че, Бончовски не е най-оправният кмет за нашата общинар няма две мнения по въпроса!Няма в селото нито редр нито чистотар има отбиване на някаква дейност и нищо отговорно не е направено.Този комин си има органир които по най-бързият начин да изнамерят и осведомят собствениците .Ако Бончовски с това писмо чака законият ред, вече белята може и да стане.Този имот, трябва да бъде почистен ,защото е опасност за ПТП и видимостта на водачите на МПС.Реките на селото са обрасли и непочиствани от 2005 година насам ,а хората от повременната заетост си получават парите и не си отработват законните работодни за месеца.Бончовски има работа за всеки ден с плътност от 8-12 часа ,а не два пъти в годината почистване и то само на главната улица.Блатото погълнало безотговорието е голямо, и нищета и мизерията са неописуеми! :x :x :x

  • Отговори (8) (9)
    10. добавен от: Анонимен 7 Март, 21:51

    Неграмотник! Ти да не би да си "образован" като кмета на ботевсело? Със средно баскетболно подарено от село правец?
    Същият си като него - хем насран, хем засмян!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete