Сряда, 24 Април 2024, 03:53

Опашки от чакащи автомобили на ГКПП "Калонина"

28 Юни 2020, 16:18
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1437 1


Огромни колони от автомобили чакащи да влязат в България има на граничен пункт „Калотина” – „Градина”, на границата ни със Сърбия. Напливът е предимно от турски гастарбайтери прибиращи се от западна Европа към родината си. Преминаването на границата отнема около час време.

Турските граждани създават предпоставки за опасни ситуации и катастрофи по пътищата във вътрешността на страната ни, тъй като често пренебрегват ограниченията за изпреварване и скорост.

В обратната посока към Република Сърбия трафикът от леки автомобили е много слаб, за разлика този от тежкотоварни камиони.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Юли, 17:04

    Миналата есен, турски тираджия на магистралата ,вследствие на непрофесионална маневра да задмине друг турчин,пови ремаркето,вследствие на което гумата на средната ос грамна и ни потроши колите.Когато дойдоха т.н. преставители на власта-магистралните полицаи,ни "уведомиха",че това били фосмажорни обстоятелства и дори протоколи за ПТП не ни дадоха!Явно са някъде на хранилка,защото единя говори с такъв техен "представител"!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete