Четвъртък, 25 Април 2024, 09:12

Още една футболна драма на ст. "Чавдар" в Етрополе

16 Септември 2018, 14:46
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2677 10


Последните домакински мачове на Чавдар се превръщат във футболни и не толкова футболни, но със сигурност в драми, които изваждат на показ неприятни за гледане ситуации с преобладаващи много нерви, разправии, наказателни картони и плеяда от размяна на реплики между футболисти, съдийска бригада, треньори и разбира се фенове, които имат възможност да излеят цялата си емоция от играта.


Този път, всичко това се случи в срещата на Чавдар /Етрополе/ с тима на Банско /Банско/, която се игра в събота /15 септември/ от 17.00ч. на централния стадион на сп.комплекс "Чавдар" в гр.Етрополе.


Началото беше повече от обещаващо с динамика, острота, размяна на атаки и хубави отигравания, което само по себе си е редно и нормално да се наблюдава във футболна среща между отбори, които имат претенциите да се смятат и да са добри в спортно-техническо отношение. В 10-ата мин. домакините успяха да поведат в резултата с хубаво комбиниране на подаванията и с точно реализиране от страна на Симеон Вешев. Емоцията от гола разконцентрира до някъде състезателите на Чавдар и това позволи на съперника да атакува вратата пазена от Христо Матев и да бъде отбелязан изравнителен гол, който отприщи вулкан от протести и изблик на възражения от страна на треньорски щаб и зрители и то защото, според тях е имало явна засада, която съдийската бригада не отчете. Всичко това се разигра в 16-ата мин. на срещата, като бурните протести на домакините и най-вече на треньора Красимир Стоев доведе до неговото отстраняване от скамейката, а градуса на напрежение и нервите на състезателите се проявиха в множество нарушения на играта.


След многото негативни емоции през първото полувреме се стигна и до успешна серия от точни попадения за гостите от Банско през втората част и за съжаление на домакините , до още една загуба. В 62-ата мин. резултата стана 2:1 за тима от известния ни зимен курорт, три минути по-късно преднината им вече беше класическа 3:1, а в 83-ата имаше отсъдена и дузпа в тяхна полза и головата им сметка нарасна на 4:1.
Това е пета загуба за Чавдар Етрополе и по този начин те се намират на 14-то място във временното класиране, което определено не се харесва нито на футболистите, нито на верните им фенове, които на всеки домакински мач им показват своята подкрепа.

Състав на Чавдар Етрополе : Христо Матев, Йордан Йовчев, Васил Бънов, Александър Събев, Георги Атанасов, Калоян Радков, Михаил Михайлов, Николай Ботев, Николай Иванов /к/, Иван Мишев, Симеон Вешев и резерви :Милен Георгиев, Виктор Пенчев, Ивайло Величков, Сотир Илиев, Денислав Ганчев, Владислав Тачев, Калоян Тодоров.
Ст.треньор :Красимир Стоев

Състав на Банско -гр.Банско : Петър Начев, Атанас Пашалиев, Георги Костов, Георги Фикийн, Любомир Витанов, Даниел Гогов, Петър Лазаров, Христо Спасов, Милен Василев, Михаил Кисьов, Любомир Граминов и резерви: Ангел Юсев, Борислав Сандев, Смаил Креболиев, Павел Головодов, Красимир Дурчов, Николай Демиров, Йордан Лечов.
Ст.треньор : Димитър Крушовски



Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (5) (1)
    1. добавен от: Анонимен 16 Септември, 20:42

    закривай отбора, стига срам !

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 17 Септември, 10:13

    Красимире подреди си отбора огледай се помисли има хора които те излагат

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Септември, 17:30

    Още много драми ще гледаме ,4 мача нямаш победа.Тренер

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 18 Септември, 23:31

      Тоя никога не е бил треньор.

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Bojko Todorov 18 Септември, 21:22

    Бе кой направи този хубав стадион за тези куци не :D :D :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Септември, 15:54

    ДА

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 19 Септември, 15:58

    Има и добри момчета в отбора но има и някой дето не са за терена

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 19 Септември, 16:12

    Тренер видял ли си класирането на кое место сте или това не те интересува

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Септември, 13:09

    Еее пак загуба

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 20 Септември, 13:15

    Драмата е некадърния треньор

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete