Сряда, 24 Април 2024, 13:24

Оскверниха пред света футболната икона Христо Стоичков - (видео)

5 Октомври 2012, 09:13
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 3880 0


Треньорът на Литекс Христо Стоичков говори след разпита, който се проведе в ГДБОП, като заяви, че най-голямото му желание е да изчисти името си.

„Появиха се неща в нашата преса и се спомена, че ще ме викат в ГДБОП. Затова, че Литекс е участвал в уреден мач срещу Каварна, който спечелихме с 5:0. За мен не е нищо ненормално. Тук се работи професионално. Това което се появи в западната преса, се появи и тук, че ме търсят за черно тото“, обясни Стоичков.

„Има информация от УЕФА, че има съмнения, че този мач е уреден. Щом споменават моето име значи то е свързано с този мач“, каза още Стоичков.

„Това, което съм казал и написал е конкретно и съм радостен, че хората ме приеха. Можеше да няма публичност, но и ние се бяхме разбрали това да е така“, продължи Камата.

„Не мога да кажа какво точно са ме питали. Не е никак комфортно за мен да ме бъркат в черното тото. България е 7 милиона, другите държави са повече. Аз съм спокоен, моето име вече е чисто. Аз искам то да бъде изчистено“, завърши Стоичков.

Източник: видео gong.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete