Четвъртък, 24 Май 2018, 14:54

Оспорван мач между юношите младша възраст на Чавдар и Локомотив

5 Май, 16:53
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 900 1

Доста успорван мач изиграха днес /5 май/, юношите младша възраст, р.2001-2002г. на Чавдар Етрополе и Локомотив София, който е от 20-ти кръг на първенството в тази група. Срещата бе от 12.00ч. и се проведе на изкуственото игрище на ст. "Чавдар". Двете формации заемат второ и трето място във временното класиране и това бе достатъчен залог за динамичен мач и сериозно напрежение у футболистите, което не се оказа най-доброто в случая, защото внесе смут в отборите и те като цяло не успяха да разгърнат играта си и да дадат най-доброто от себе си. Домакините търсеха атака близо до противниковата врата, но в повечето случай не им се получаваше да разиграят положенията си. Нямаше острота в отправяните удари и липсваше крайната фаза, която да доведе до гол. Гостите от своя страна имаха повече шансове за успех и в 18-ата мин. поведоха в резултата. До края на първото полувреме не последва нов гол във вратите, а 22-та на терена показаха доста накъсана игра и припряност. След почивката темпото се вдигна, последваха сериозни единоборства и личеше голямо желание за надмощие. Атаките се водеха разменено и с повече спортен хъс. Футболистите на Чавдар вложиха много усилия и видимо във всяко положение търсеха гола, който дойде 10 минути преди края с реализатор Иван Петров. За съжаление освен футбол на терена се видя и крайно грозно поведение от страна треньора на гостуващия тим, който в края на срещата си позволи лични нападки към главния съдия с употребата на обидни изрази, без да изпита никакво притеснение за това какъв пример дава на своите възпитаници. Срещата завърши с равенство 1:1 и дава продължение на двата отбора да спорят за по-добро класиране в следващите двубои.

Състав на Чавдар Етрополе : Васко Георгиев, Десислав Атанасов, Борислав Атанасов, Георги Николов, Светлин Димитров, Иван Петров, Димитър Атанасов, Добромир Делчев, Янис Дерменджиев, Стоян Петров, Мирослав Николов, Богомил Станчев, Мирослав Иванов, Ивайло Здравков, Ивайло Иванов, Робертино Ботев, Георги Миланов, Стилян Симеонов.

Ст.треньор Цветомир РалковИзточник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Май, 20:29

    Успорван се пише с О ...ама хайде :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (89)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (163)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (154)
70% Complete
Нямам мнение (12)
70% Complete