Петък, 19 Април 2024, 15:46

Остава един ден до благотворителния спектакъл за Янис в "Арена Ботевград"

15 Март 2019, 12:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1220 1


Остават два дни до мащабния благотворителен спектакъл "За Янис и приятели", който ще се проведе на 17 март (неделя) от 16:30 часа в "Арена Ботевград". Събитието ще обедини за първи път на едно място различни спортни и културни формации от Община Ботевград и Правец в подкрепа на 9-годишния ботевградчанин, който страда от Детска церебрална парализа.

Малкият Янис се нуждае от трансплантация на стволови клетки, а средствата, необходими за лечението му, възлизат на 33 000 щатски долара. По-голямата част от тях са събрани, но малкият остатък се оказва непосилен за майка му, която остава сама след смъртта на баща му.

На събитието ще има и благотворителен търг със спортни артикули от цяла България. До момента за него са дарени баскетболни и футболни топки с автографи, медали, Купи, екип на най-добрия български баскетболист Александър Везенков и още много други.

В благотворителния спектакъл, организиран от общестениците Лили Димитрова, Мирослав Тончев и Михаил Михайлов, директор на ОП "Балкан", ще се включат четири спортни клуба от Община Ботевград, фолклорни ансамбли от Ботевград и Правец, както и представители на мажоретен състав, младежки театър и духов оркестър към читалище "Христо Ботев", гр.Ботевград.

На събитието ще има благотворителен базар, в който ще се продават домашно приготвени сладки, ръчно-изработени картички и рисунки на тема "Пролет" и "Моето любимо място в Ботевград".

Билетите са с цени от 2, 5, 10 и 20 лв. Можете да ги закупите от "Арена Ботевград" всеки ден след 11:00 часа , както и от фризьорския салон на Лили Димитрова в кв."Изток".

В подкрепа на Янис е открита и дарителска сметка:

Райфайзенбанк (България) ЕАД
Титуляр: ЯНИС ДИМИТРОВ ЗЕРИНОВ
IBAN: BG16RZBB91551004451468
BIC: RZBBGSF
Валута: BGN

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete