Понеделник, 19 Април 2021, 16:38

От АПИ се надяват международният трафик да бъде изведен от град Драгоман до края на май

7 Април, 19:16
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 494 0


Напредват строително-монтажните работи по модернизацията на 14,5-километровия участък от първокласния път I-8 Калотина – Драгоман. За това информират от Агенция „Пътна инфраструктура”. В 1,2 км отсечка в района на Драгоман екипите на строителя работят максимално мобилизирано, за да може да се съкрати времето за използване на обходния път по ул. „Международно шосе“ в град Драгоман. Целта е до края на май 2021 г. трафикът да преминава по новото трасе на АМ „Европа“ при Драгоман.

От АПИ допълват, че строителството на мостовите съоръжения при 13-ти км в град Драгоман - подлез на пътя за гр. Годеч и надлез над улица в Драгоман, се изпълнява по график. Завършването на платното за Калотина върху подлеза, по който се работи в момента, ще позволи да се пусне движението по пътния участък след съоръжението и да се преустанови използването на обходния път по улица „Международно шосе”, през града.

Работата по второто съоръжение /мостът за бившата база на СОМАТ/ не оказва влияние за извеждането на трафика извън Драгоман.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: апи

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (2)

Има ли нужда от поставянето на допълнителни светофари в града?

Анкета » коментари (2)

Има ли нужда от поставянето на допълнителни светофари в града?

отговори
Да (50)
70% Complete
Не (21)
70% Complete